ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνει την 105η της επέμβαση πριν τα 50 για να σπάσει ρεκόρ! (pics)

«Θα αποδείξω ότι τα 50 είναι τα νέα...30»

Η 48χρονη Rachel Evans από το Νότιο Λονδίνο, έχει ξοδέψει περισσότερες από 32.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις τα τελευταία 13 χρόνια με σκοπό να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται στην Barbie!

Στην πιο πρόσφατη εγχείρησή της, ξόδεψε 500 λίρες για ένα lifting στο πρόσωπό της ώστε να προλάβει τα σημάδια του χρόνου. Μάλιστα, η Rachel έχει προγραμματίσει 7 ακόμη επεμβάσεις προτού συμπληρώσει τα 50 της χρόνια.

«Συνεχίζω να κάνω αυτές τις εγχειρήσεις ώστε να μοιάζω ακριβώς με την πλαστική κούκλα Barbie. Είναι τρόπος ζωής για μένα». Η Rachel επιδιώκει να γίνει η πιο... πλαστική γυναίκα στον κόσμο πριν κλείσει τα 50!

«Θα αποδείξω ότι τα 50 είναι τα νέα...30 με την τελευταία μου επέμβαση».

Το καλλίγραμμο σώμα της, της επιτρέπει να νιώθει νέα και γι' αυτό κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα και στο πρόσωπο. «Οι ρυτίδες σε ένα ωραίο σώμα δείχνουν περίεργες και είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στις γυναίκες ούτε στους άνδρες. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχω και το πρόσωπο μου!» Μεταξύ των προγραμματισμένων επεμβάσεων της για το επόμενο έτος είναι μια επέμβαση στη μύτη, το λαιμό και μια σειρά από μπότοξ απλά και μόνο για συντήρηση.

Πηγή: gazzetta 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X