ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν ολόγυμνοι σε μουσείο (Pics)

«Θέλαμε να σπάσουμε πλάκα»

Στιγμές σοκ έζησαν όσοι επισκέπτες του μουσείου Πράντο στην Ισπανία βρέθηκαν την Πεμπτη μπροστά στον πίνακα «Αδάμ και Εύα» του Άλμπερτ Ντίρερ τη στιγμή που ένα ζευγάρι καλλιτεχνών πέταξε τα ρούχα του και πόζαρε γυμνό υποδυόμενο τους πρωτόπλαστους.

Ο Αντριάν Πίνο και η Τζετ Μπρουλ, όπως είναι τα ονόματα του ζευγαριού, αφού τους έπιασαν όλους στον ύπνο, στη συνέχεια πόζαραν για κάποια δευτερόλεπτα μπροστά σε όσους από τους επισκέπτες ξεπέρασαν το σοκ και τους φωτογράφισαν.

Οι δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι, ευτυχώς, αποφάσισαν να ξεγυμνωθούν σε στιγμή κατά την οποία δεν ήταν παρών κάποιο μικρό παιδί, στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του μουσείου που τους παρέδωσε στην ισπανική αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές από το Πράντο, οι δύο καλλιτέχνες είχαν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και πριν από δύο χρόνια, αλλά τότε «δεν πρόλαβαν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους».

Σε βίντεο που ανήρτησαν ο Πίνο και η Μπρουλ υποστηρίζουν ότι έκαναν αυτή την πράξη για να σπάσουν κοινωνικούς συμβιβασμούς.

Ο Πίνο, μάλιστα, τονίζει ότι πόζαρε ως γυναίκα με τα γεννητικά του όργανα καλυμμένα με την Μπρουλ να δηλώνει ότι είναι γυναίκα μόνο βιολογικά.

Ο λογαριασμός του Πίνο στο Instagram είναι γεμάτος από αντίστοιχες φωτογραφίες μπροστά σε άλλα διάσημα έργα τέχνης όπως η Γοργόνα της Κοπεγχάγης και η Νίκη της Σαμοθράκης.

«Θέλαμε απλά να σπάσουμε πλάκα, γιατί η κοινωνία που ζούμε είναι βαρετή» κατέληξαν οι δύο αμφιλεγόμενοι καλλιτέχνες.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X