ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ηθοποιός που αφήνει τις ερωτικές ταινίες για να κατέβει στην πολιτική (pics,vid)

Έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της σε reality show

Μία Ρωσίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, της οποίας η φήμη εκτοξεύθηκε μετά από τη συμμετοχή της σε reality show, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πάρει μέρος στην προεκλογική κούρσα για το αξίωμα του κυβερνήτη στην περιοχή του Murmansk της βόρειας Ρωσίας, από την οποία κατάγεται.

Χωρίς να χάνει χρόνο, η Έλενα Μπερκόβα ρώτησε τους followers της στο Instagram, που είναι και δυνάμει ψηφοφόροι στην περιοχή για τα προβλήματά τους. «Ποια είναι τα θέματα που αντιμετωπίζετε στην πόλη; Πώς είναι τα πράγματα με τους παιδικούς σταθμούς, τα σχολεία, τη στέγαση, τα νοσοκομεία; Θέλω να μάθω για την καθημερινή ζωή του Murmansk! Είμαι μαζί σας» έγραψε σε ένα post.

Όπως αναφέρει το RT, η Μπερκόβα, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, υποσχέθηκε να αποκαλύψει το πολιτικό της πρόγραμμα και τις θέσεις της για τα προβλήματα της περιοχής αμέσως μόλις λάβει την τελική της απόφαση.

Αν και πολλοί στη Ρωσία βλέπουν με σκεπτικισμό τις προθέσεις της, η Μπερκόβα έτρεφε φιλοδοξίες να ξεκινήσει πολιτική καριέρα για αρκετό καιρό. Το 2009 ανακοίνωσε ότι σκόπευε να θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία του θερέτρου της νότιας Ρωσίας Σότσι. Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα προεκλογικό βίντεο, αλλά ποτέ δεν έθεσε στην πραγματικότητα υποψηφιότητα.

 

Το 2017 ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις προεδρικές εκλογές του 2018. Η ηθοποιός δεσμεύτηκε ότι θα εισάγει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και θα καθιερώσει τη θανατική ποινή για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Αλλά επειδή η ρωσική νομοθεσία θέτει ελάχιστο όριο ηλικίας για τους υποψηφίους για την προεδρία τα 35 χρόνια, η 32χρονη Μπερκόβα δεν μπορούσε να είναι υποψήφια.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X