ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «αγρότισσα» του GNTM δημοσίευσε ξανά τις γυμνές φωτογραφίες της

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και τα μηνύματα του μοντέλου

Δεν... μασάει η αγρότισσα του GNTM από reports και αναφορές στο Instagram. H Μαρία Μιχαλοπούλου το' πε και το' κάνε. Ανέβασε ξανά τις γυμνές καλλιτεχνικές φωτογραφίες που είχε κατεβάσει επειδή ήταν άσεμνες από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά το μοντέλο «θόλωσε» τα επίμαχα σημεία.

«Είμαι ευτυχισμένη. Πείτε το μαζί μου. Είμαστε ευτυχισμένοι και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση, ενώ στην δεύτερη σημείωσε πως «ποτέ μου δεν κατάλαβα τη “σωστή” συμπεριφορά».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαι ευτυχισμένη. Πείτε το μαζί μου. Έιμαστε ευτυχισμένοι και όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μιχαλοπούλου (@_michalop__) στις

 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε ανεβάσει στο προφίλ της φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε γυμνή στο νερό μιας πισίνας. Αν και τα στιγμιότυπα ήταν καλλιτεχνικά και δεν άφηναν να φανεί κάτι που δεν έπρεπε, κάποιοι έσπευσαν να κάνουν report και το Instagram τις «κατέβασε». Η νεαρή κοπέλα φανερά ενοχλημένη, ξέσπασε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στα InstaStories της και ξεκαθάρισε ότι θα αναρτήσει ξανά τις φωτογραφίες της. «Μπορεί να παίζει χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πολλά νεύρα. Γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά πως πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες. Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται.

Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες. Οκ. Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω. Έτσι γιατί μπορώ και μετά ξανακάντε με αναφορά αν θέλετε», είπε.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X