ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Rihanna πιο σέξι από ποτέ με εσώρουχα (pic)

Στη νέα καμπάνια εσωρούχων Savage x Fenty

Είτε ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου είτε όχι, τώρα μπορείς να μεταφερθείς σε μια παραλία απλά ρίχνοντας μια ματιά στην τελευταία καμπάνια Savage x Fenty. H προσιτή σειρά εσωρούχων της Rihanna λάνσαρε ακριβώς το είδος της καμπάνιας που χρειαζόμαστε στα μέσα του Ιουλίου.

Με τίτλο Cabo Crush, τα καλοκαιρινά γραφικά της περιλαμβάνουν τις πρέσβειρες της Savage x Fenty, από την μουσικό Symphani Soto έως το μοντέλο Jordan Emanuel, καθώς και τις τυχερές νικητές του διαγωνισμού Savage x Summer της μάρκας (περισσότερα για αυτό παρακάτω). Φυσικά, η Bad Gal Riri εμφανίζεται επίσης ανάμεσά τους.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You already know what time it is. NEW month. NEW drops. Same #SavageXSummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) στις

Η τροπική αισθητική της καμπάνιας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη, φωτογράφο και σκηνοθέτη Rafael Perez – ή, όπως είναι πιο γνωστός στο Instagram, @rafatoon. Την άνοιξη, ο Perez συνεργάστηκε με τη Rihanna για να καταγράψει την τελευταία συλλογή της μάρκας – μια συνεργασία με τον Adam Selman – στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν σε ένα διαγωνισμό μέσω του οποίου έδωσε την ευκαιρία σε μερικές τυχερές fans του brand να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τη Rihanna σε μια καλοκαιρινή καμπάνια. Τέσσερις νικήτριες έλαβαν DM από την μάρκα ενημερώνοντάς τις ότι θα έβλεπαν το είδωλό τους στη νέα εκστρατεία και τώρα, το περιεχόμενο της κυκλοφόρησε για να το δει ο κόσμος.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Meet Gerlind (@fitnesswithfemininity) - one of our #SavageXSummer contest winners! ⁣ ⁣ “When I heard I was actually one of the winners I could barely drive. I was shaking and in tears - tears of joy. I pulled over to a parking lot and hollered some more!”⁣ ⁣ Let it ALLLL out, sis!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) στις

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X