ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Όταν τα μοντέλα τρώνε το τυρί... μαζί με το κόκκινο κερί (Pic)

Θα τραβάει τα μαλλιά της η Ζενεβιέβ

Το GNTM 2 έχει ξεκινήσει τη σαρωτική πορεία του στην ελληνική TV.

Δεκάδες κορίτσια παρελαύνουν και θα παρελάσουν το επόμενο διάστημα από τις οθόνες μας, οι ατάκες των κριτών -πολλές φορές ειρωνικές- πέφτουν βροχή και το παιχνίδι μεταξύ κοριτσιών και κριτών του GNTM 2 συνεχίζεται, για χάρη του θεάματος.

Κάποια κορίτσια καταφέρνουν με τη μία να αποσπάσουν τα 4 «ναι» των κριτών του GNTM 2, σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται το γνωστό παιχνίδι με κάποιες από τις διαγωνιζόμενες να περνούν οριακά στην επόμενη φάση, άλλες αποτυγχάνουν με τη μία και κάποιες ακόμη καταφέρνουν με τις ιστορίες τους να συγκινήσουν. Κάποιες από τις ιστορίες αυτές του GNTM 2 γίνονται και viral.

GNTM2: Η αμήχανη στιγμή με το τυρί με το κερί

Οπως viral έγινε και ένα στιγμιότυπο από το χθεσινό GNTM 2. Από τα παρασκήνια συγκεκριμένα. Η κάμερα κατέγραφε την αγωνία των κοριτσιών λίγο πριν κάνουν την πασαρέλα τους μπροστά από τους 4 κριτές του GNTM 2. Κάποια από τα κορίτσια έτρωγαν τα γνωστά κίτρινα τυράκια με την κόκκινη επικάλυψη από κερί. Και όπως... έπιασε το άγρυπνο βλέμμα των τουιτεράδων που δεν αφήνουν το παραμικρό να πέσει κάτω, ένα από τα κορίτσια, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι πρέπει να το αφαιρέσει, έφαγε το τυρί μαζί με την επικάλυψη από το κερί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μοντέλα  |  Τυρί  |  Κερί  |  GNTM

Viral: Τελευταία Ενημέρωση