ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί οι ψηλότεροι άντρες ικανοποιούν περισσότερο τις γυναίκες τους

Το μέγεθος έχει και πάλι σημασία

Τι κοινό έχει η Victoria η Beckham με τη Shakira; η Lisa Bonet με την Isla Fischer; Είναι διάσημες ναι, αλλά δεν αναφέρομαι σ' αυτό. Οι παραπάνω γυναίκες, όπως και πολλές, πολλές ακόμα- κι εσύ ανάμεσά τους πιθανότατα- έχουν αδυναμία στους άντρες που είναι πολύ ψηλότεροί τους. Τους παντρεύτηκαν και όπως επικαλείται μία έρευνα, την περνούν και «ζάχαρη».


Με ποιους θέλουν να κοιμούνται οι γυναίκες αντί του συντρόφου τους


Καλά νέα λοιπόν για τα ζευγάρια με διαφορά ύψους φέρνει μία έρευνα του πανεπιστημίου του Konkun, όπως δημοσιεύτηκε στο Science Direct με τίτλο «Ο ψηλός άντρας κάνει τη σύζυγό του πιο ευτυχισμένη;». Η απάντηση, όπως εχεις καταλάβει, είναι θετική. Τα ζευγάρια με διαφορά ύψους είναι τα πιο ευτυχισμένα στους γάμους τους. Και κάπως έτσι, το μέγεθος έχει και πάλι σημασία.


Αυτοί σκότωσαν την 21χρονη Ελένη (pics,vid)


Η έρευνα άντλησε δεδομένα από τις απαντήσεις 7.850 γυναικών, οι οποίες οδήγησαν σε σύνδεση του ύψους με την ικανοποίηση που απολαμβάνει μια γυναίκα από τον σύντροφό της. Όπως αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας, δρ. Kitae Sohn, οι γυναίκες ελκύονται από άντρες ψηλότερούς τους, για λόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν ιδιαιτέρως και αποδίδονται στην εξέλιξη του είδους. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι το ύψος του ανδρός παίζει ρόλο στα πρώτα 18 χρόνια του γάμου. Μετά όλοι είναι ίδιοι (αστειάκι- απλά οι απαντήσεις των γυναικών που ήταν παντρεμένες πάνω από 18 χρόνια και συμμετείχαν στην έρευνα, δεν οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό).

Πηγή: ladylike.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X