ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσύ το... «κάνεις» στο πρώτο ραντεβού;

Χαμένο βράδυ ή παράδεισος...

Το πρώτο ραντεβού και για τα δυο φύλα, θεωρείται «ιδανικό», αφού η συνάντηση αυτή είναι γεμάτη προσδοκίες και επιθυμίες. Όλα είναι ένα σενάριο γεμάτο φαντασιώσεις και ονειρικές διεκδικήσεις ενός «τέλειου ραντεβού».

Η αγωνία κορυφώνεται μαζι με τον φόβο της διπλής προβολής, "Πόσο θα είμαι αρεστός;" και "Πόσο θα μου αρέσει ο άλλος στο πρώτο αυτό ραντεβού;".

Κανένας δεν περιμένει στο πρώτο αυτό ραντεβού να δείξει όλη την «αλήθεια» του, αφού «φοράμε και οι δυο τα καλά μας ρούχα!». Η εικόνα που κυριαρχεί είναι εκείνη της διερεύνησης στο να «σε ψάξω να σε γνωρίσω πιο μέσα και να δω τα θετικά που με έχουν εντυπωσιάσει σε εσένα, αλλά και τα πιθανά αρνητικά που θα έχεις!». Η συνάντηση αυτή που έρχεται μέσα από τον εντυπωσιασμό της γνωριμίας, εκφράζει ουσιαστικά τη δυναμική που παράγεται στη προσπάθεια μιας επικοινωνίας που στηρίζεται στα στοιχεία του χαρακτήρα μας και της προσωπικότητάς μας.

Είναι αλήθεια ότι σε αυτό το ραντεβού που βρίσκεται μεταξύ ωραιοποίησης αλλά και... εξετάσεων και οι δυο υποψήφιοι σύντροφοι είναι αμυντικοί και αποφεύγουν πιθανές παγίδες απομυθοποίησης, αφου ο μύθος του «σε θέλω» και «μου αρέσεις» είναι το βασικό μας κίνητρο στο να βρεθούμε.

Το ερώτημα στο κλείσιμο αυτού του ραντεβού "Πόσο σημαντικό είναι να ξαναβρεθούμε;" έχει αξία στο εάν αληθινά έχουμε γοητευθεί ο ένας από τον άλλον στον ίδιο βαθμό που σίγουρα το αυθόρμητο «θα τηλεφωνηθούμε», υπόσχεται την επομένη φορά. Βέβαια, το χρώμα αυτού του ραντεβού από φιλικό σε ερωτικό καθορίζεται από τη ταυτότητα αυτής της εικόνας όπου ένα φιλί, ένα χάδι, ένα άγγιγμα με νόημα, ανοίγουν τη πόρτα των φαντασιώσεων και της σεξουαλικής επιθυμίας, για το τι περιμένει ο ένας από τον άλλον...

Αυτό το ραντεβού μπορεί να σημαίνει τη παρακάτω συναισθηματική και σεξουαλική αφύπνιση μιας σχέσης που γεννιέται, άρα είναι σημαντικό ως ξεκίνημα, κάτι πολύ όμορφο και σπουδαίο αλλά ίσως και να μην είναι τίποτα άλλο περά από ένα «χαμένο βράδυ». Ακόμα και έτσι όμως, έχει τη σημασία ότι βρεθήκαμε αλλά δεν πειστήκαμε ότι αξίζει να ξαναβρεθούμε!

Η συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X