ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικό! Η Αναστασία Γιούσεφ φτιάχνει για πρώτη φορά ομελέτα με αγγούρι (vid)

Οι… Master chefs «σκίζουν» τα πτυχία τους

Είναι από τις πιο σέξι χορεύτριες με εντυπωσιακή εμφάνιση και καταγωγή από την Αίγυπτο. Ο λόγος για την Αναστασία Γιούσεφ, η οποία υποδέχτηκε στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην κουζίνα, την κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Μεσημέρι YES». Η σέξι χορεύτρια επιχείρησε να φτιάξει για πρώτη φορά ομελέτα και η όλη διαδικασία ήταν να την βλέπουν οι… Master chefs και να «σκίζουν» τα πτυχία τους.

Η Γιούσεφ με μπόλικη δόση χιούμορ ξεκίνησε να φτιάχνει την ομελέτα, πλέοντας πρώτα ένα αγγούρι το οποίο όπως εξήγησε θα συνοδεύσει το πιάτο. Στη συνέχεια ξεκίνησε να ετοιμάζει την ομελέτα, ρίχνοντας τα υλικά στο μπολ. Αλλά λίγο η κουβέντα (που ως γνωστόν, κλείνει σπίτια), λίγο ότι δεν έχει και μεγάλη ιδέα από μαγειρική, αντί να ρίξει το λάδι στο τηγάνι, το έριξε στο μπολ.

Η συνέχεια ήταν απολαυστική, καθώς η εντυπωσιακή χορεύτρια άρχισε να αγχώνεται μήπως της καεί η ομελέτα. Με τα πολλά κατάφερε να την φτιάξει.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής μάθαμε πως η Αναστασία Γιούσεφ είναι σε σχέση και πως ο αγαπημένος της δεν την ζηλεύει.

«Νόμιζα πως δεν θα έβρισκα άνθρωπο που θα καταλάβει πως κάνω καθαρά επαγγελματικά τη δουλειά μου, αλλά η τωρινή μου σχέση δεν ζηλεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση