ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επική αντίδραση Έλληνα ψαρά στην παρενόχληση από Τούρκους (vid)

Ακόμη ένα περιστατικό με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να παρενοχλεί Έλληνες ψαράδες στην Καλόλιμνο, κοντά στα Ίμια, την παραμονή των Χριστουγέννων έρχεται στο φως. Μαζί και η επική αντίδραση του Έλληνα καπετάνιου του αλιευτικού.

Η μάχη της τσιπούρας στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια καλά κρατεί. Απόδειξη ένα ακόμη περιστατικό παρενόχλησης σκάφους Ελλήνων ψαράδων από την τουρκική ακτοφυλακή, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το video που ακολουθεί ανέβηκε από αναγνώστη στο blogspot Παράπονα της Ρόδου και έχει υποστεί επεξεργασία, αφού η αντίδραση του Έλληνα ψαρά που βλέπει τους Τούρκους να περνούν ξυστά από το ελληνικό αλιευτικό, είναι επική. Και λίγο… αθυρόστομη.

Οι Έλληνες ψαράδες έκαναν τη δουλειά τους, μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, αλλά αυτό μάλλον δεν… ενδιέφερε το πλήρωμα του τουρκικού σκάφους, που με τη σειρήνα συνεχώς αναμμένη, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και συχνά περνά μια ανάσα από το ελληνικό αλιευτικό.

Οι Έλληνες ψαράδες παρακολουθούν τους Τούρκους να κάνουν συνεχείς ελιγμούς και δεν διστάζουν να… σχολιάζουν. «Πάρε φόρα! Ευθεία! Ευθεία!» ακούγεται σε κάποια στιγμή η φωνή ενός ψαρά. Στη συνέχεια όμως, «στολίζει» τους Τούρκους με… “γαλλικά”.

Πηγή: Newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X