ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Αμάρτησα με τον… ντελιβερά!

«Είναι σαν να γεμίζουν οι μπαταρίες μας…»

24news team

Της Μελίνας Αλεξοπούλου

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» λέει και η γνωστή ρήση, κάτι που μάλλον περιγράφει και την «περιπέτεια» της σημερινής μας πρωταγωνίστριας, που όπως η ίδια λέει «δεν μπόρεσα να αντισταθώ»…

Η Σοφία, λοιπόν, είναι 42 ετών, παντρεμένη εδώ και μία δεκαετία με τον συνομήλικό της Ιάσονα. Ζουν στην Πάφο αφού, όπως μας πληροφόρησε, εκεί διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση ο Ιάσονας. Η ίδια ήταν από τη Λάρνακα αλλά δεν της ήταν μεγάλο πρόβλημα να μετακομίσει κάνοντας μια νέα αρχή σε άλλη πόλη. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, για τα οποία η Σοφία δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο, έμοιαζε να ντρέπεται απέναντί τους, να θέλει να τα αφήσει έξω από την υπόθεση που τη στιγμάτισε.

Γεια σου Σοφία, μίλησέ μας λίγο για σένα.

Λοιπόν, είμαι 42 ετών, παντρεμένη με τον Ιάσονα εδώ και δέκα χρόνια, έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών όταν εγώ έκανα τις καλοκαιρινές μου διακοπές στην Πάφο. Κρατήσαμε επαφές αφότου έφυγα και σε σύντομο χρονικό διάστημα γίναμε ζευγάρι. Πάνω στον χρόνο μού έκανε πρόταση γάμου -ο Ιάσονας είναι συντηρητικός, αυτό που λένε παλαιών αρχών- δέχθηκα, παντρευτήκαμε και μετακόμισα στην Πάφο. Δεν με ένοιαζε και πολύ η αλλαγή αυτή, μπορούσα να διακρίνω ποιο ήταν το πρέπον. Στην Πάφο θα είχαμε την οικογενειακή επιχείρηση του Ιάσονα, που όντας μοναχοπαίδι θα την αναλάμβανε εξ ολοκλήρου, σπίτι, οικόπεδα, μια καλή ζωή!

Σοφία, δεν μας έχεις πει αν ερωτεύτηκες τον Ιάσονα.

Τι να πω; Δεν ξέρω, μπορεί. Στην αρχή μπορεί και να τον είχα ερωτευτεί, είναι όμως τέτοιος ο χαρακτήρας του που γρήγορα με προσγείωσε. Θέλω να πω πως ο Ιάσονας είναι αυτό που λένε ορθολογιστής, χωρίς ίχνος ρομαντισμού. Πώς να το πω… νόμος, τάξη, πειθαρχία. Ε, αυτά, πόσο να κρατήσουν ερωτευμένη μια γυναίκα;

Απάντησε με τέτοιο τρόπο σαν να ήθελε να δικαιολογηθεί, το πρόσωπό της έψαχνε την επιβεβαίωση πως δεν έκανε κάποιο λάθος…

Ο ντελιβεράς πώς προέκυψε στη ζωή σου;

Ο Λεόντιος! Αυτόν τον ερωτεύτηκα (λέγοντας αυτό, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κοκκίνισε ολόκληρη). Όπως θα καταλάβατε και από τα πιο πάνω, ο Ιάσονας μού πρόσφερε μια άνετη ζωή με συναισθήματα μηδέν. Δεν ήταν και δύσκολο να τρυπώσει κάποιος αφού όχι απλώς χαραμάδα αλλά ολάκερη πόρτα είχα ανοικτή. Ρουτίνα! Ξέρετε τι πάει να πει ρουτίνα! Σπίτι όλη μέρα, να φροντίζεις άντρα και παιδιά, να είσαι το υπόδειγμα καθαριότητας για το χωριό -αυτό είναι η Κύπρος, ένα μεγάλο χωριό- η γυναικεία υπόσταση, ωστόσο, πουθενά.

Πάλι μπήκε στο τριπάκι να δικαιολογήσει όλα όσα θα εξιστορούσε…

Ο Ιάσονας θα πήγαινε στην Αθήνα για τη δουλειά του, έκανε εισαγωγές από εκεί, παραγγείλαμε με τα παιδιά από το μαγαζί που παίρναμε συνήθως. Χτυπά η πόρτα, ανοίγω και σαστίζω, ένας λεβέντης μελαχρινός να με κοιτά στα μάτια, όνειρο! Ήταν τόσο γοητευτικός και αφόρητα σέξι. Μου χαμογέλασε και καθώς μου έδινε την τσάντα με το φαγητό, μου κράτησε το χέρι.

Επί ένα μήνα έγινα η καλύτερη πελάτισσα! Μέσα σε αυτό τον μήνα αφήναμε υπονοούμενα, ερωτικού περιεχομένου, εκατέρωθεν. Με βρήκε και στα social media. Μου έστειλε μήνυμα και φυσικά ανταποκρίθηκα. Αρχίσαμε να μιλάμε όσο αυτό ήταν εφικτό.

Και πώς προχώρησε όλο αυτό;

Ένα βράδυ πικράθηκα πολύ από τον Ιάσονα, είχα αγοράσει εσώρουχα (άκρως πρόστυχα) και τον περίμενα. Όταν ήρθε από τη δουλειά, ούτε καν με είδε. Έφαγε, έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στον καναπέ. Ένιωσα εξευτελισμό ως γυναίκα. Το επόμενο μεσημέρι έστειλα μήνυμα στον Λεόντιο. Ήρθε… Χαμός! Δεν μπόρεσα με τίποτα να αντισταθώ. Καλύτερο από όσο είχα ονειρευτεί! Ερχόταν δύο με τρία μεσημέρια και κάναμε έρωτα τόσο παθιασμένα που δεν βρίσκω λέξεις να το περιγράψω. Κάθε φαντασίωσή μου έγινε μια κολασμένη πραγματικότητα. Αμάρτησα με τον ντελιβερά και μου άρεσε, ένιωθα ζωντανή.

Τελείωσε ή ακόμα συνεχίζει;

Ούτε το ένα ούτε το άλλο! Ο Λεόντιος μετακόμισε στη Λεμεσό, άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Όλο αυτό, όμως, που έχουμε μεταξύ μας είναι τόσο ιδιαίτερο που κάθε τόσο βρισκόμαστε. Είναι σαν να γεμίζουν οι μπαταρίες μας…

Σοφία, φαίνεσαι με όσα λες να είσαι καλά με αυτό.

Είμαι, ναι. Στις αρχές είχα τύψεις απέναντι στον σύζυγό μου. Σκεφτόμουν, «αυτός σου τα πρόσφερε όλα κι εσύ τον απατάς», από την άλλη μια φωνή μου απαντούσε, «σαν αντικείμενο σε έχει και εσένα όπως όλα τα άλλα, δεν σε βλέπει ερωτικά» και αυτή ήταν η αλήθεια. Επομένως, αυτό και κάνω, είμαι μια τέλεια βιτρίνα για τον Ιάσονα και μια άψογη ερωμένη για τον Λεόντιο.

Πάθος, εγωισμός, ματαιοδοξία, αχαριστία, έρωτας, ανάγκη επιβεβαίωσης… Ό,τι κι αν είναι, εμείς δεν θα το κρίνουμε διότι ουδείς αλάνθαστος!

Αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μας την δική σου ιστορία επικοινώνησε με το
alexopouloumelina@gmail.com 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X