ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίδυμες μοιράζονται ακόμα και τον ερωτικό τους σύντροφο!

Η αδελφική αγάπη σε άλλο... επίπεδο!

Η Shanae και Renae από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση δίδυμων κοριτσιών αφού έχουν αποφασίσει να κάνουν πανομοιότυπη ζωή ενώ επιλέγουν ακόμη και να βρίσκονται ταυτόχρονα σε σχέση!

Οι δυο 19χρονες παρακολουθούν ακριβώς τα ίδια μαθήματα στο κολλέγιο, βάφονται και ντύνονται με τον ίδιο τρόπο δημιουργώντας σύγχυση ακόμα και στους φίλους τους! «Οι περισσότεροι φρικάρουν όταν μας βλέπουν μαζί αφού απαντάμε ταυτόχρονα και γελάμε συγχρονισμένα! Στο κολλέγιο, ανταλλάσαμε τζάκετ και πηγαίναμε η μία στο μάθημα της άλλης χωρίς οι καθηγητές να καταλαβαίνουν το παραμικρό!» προσθέτει η Shanae.

Όταν ήταν μικρές, μισούσαν το γεγονός ότι ήταν δίδυμες και προτιμούσαν να έχουν διαφορετικό στυλ.

«Αυτό ίσχυε μέχρι και πέρυσι όπου αποφασίσαμε να το αποδεχθούμε και πλέον δεν αγοράζουμε τίποτα αν δεν αρέσει και στις δυο μας.» Η Shanae εξηγεί ότι είναι η κολλητή αλλά παράλληλα και η χειρότερη εχθρός της​ αδερφή της καθώς η μία γνωρίζει τι ενοχλεί αλλά και τι λατρεύει η άλλη. Ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις τα δυο αξιαγάπητα κορίτσια​ είναι μια ελιά​ που η Shanae έχει στο κάτω μέρος του λαιμού της και η Renae κάτω από τα χείλη της.

«Σε μια προηγούμενη σχέση, το αγόρι μου πήγε πίσω από την Shanae και την άγγιξε. Όταν εκείνη γύρισε, τρομοκρατήθηκε...συνειδητοποίησε ότι δεν ήμουν εγώ! Τα αγόρια μας πάντα γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ μας, ίσως επειδή μας ξέρουν σε πολύ προσωπικό επίπεδο» εξιστορεί η Ranae. Tα δυο κορίτσια μετρούν περισσότερους από 800.000 ακόλουθους στο δημοφιλή ιστότοπο ανταλλαγής βίντεο TikTok!

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X