ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάσημοι που είναι serial... άπιστοι (pics)

Όταν απατήσεις μια φορά είναι πολύ εύκολο να το ξανακάνεις

Ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται να παραμείνουν πιστοί στο άλλο τους μισό. Και οι διάσημοι δεν αποτελούν εξαίρεση! Διαβάστε το άρθρο για να ανακαλύψετε ποιοι σταρ έχουν απατήσει το ταίρι τους παραπάνω από μια φορά...

Arnold Schwarzenegger

Στις αρχές του 2011, ο Arnold Schwarzenegger, ήταν ένας οικογενειάρχης αφοσιωμένος στην σύζυγο του Maria Shriver και τα τέσσερα παιδιά τους. Ωστόσο τον Μάιο του ίδιου έτους αποκαλύφθηκε η πολύχρονη σχέση με την οικονόμο του, Mildred Baena, καθώς και ότι είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1997. Η σύζυγος του είχε επίσης γεννήσει τον Σεπτέμβρη του 1997! Αυτή δεν ήταν η μοναδική παρασπονδία του Arnold, είχε επίσης μια καυτή σχέση όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στα απομνημονεύματά του με την συμπρωταγωνίστρια του Brigitte Nielsen το 1985. Κατά τον ίδιο αυτή η σχέση τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο ήθελε να παντρευτεί την Shriver.

Claire Danes

Η γνωστή ηθοποιός του Homeland, Claire Danes, ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Ben Lee το 2003, όταν φημολογήθηκε ότι τον απάτησε με τον συμπρωταγωνιστή της Billy Crudup ο οποίος ήταν επίσης σε σχέση με την ηθοποιό Mary-Louise Parker, που ήταν 7 μηνών έγκυος! 3 χρόνια αργότερα η Danes απάτησε και τον Crudup με τον επίσης συμπρωταγωνιστή της Hugh Dancy τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.

Ben Affleck

Ο ηθοποιός σχεδόν παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο Playboy, πως απάτησε την τότε αρραβωνιαστικιά του Jennifer Lopez με την συμπρωταγωνίστρια του Jennifer Garner στα γυρίσματα του Daredevil (2003). Η Garner ήταν παντρεμένη με τον Scott Foley εκείνη την περίοδο και αφού χώρισε παντρεύτηκε τον Affleck. Μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Affleck που κατέθεσε η ηθοποιός τον Απρίλιο του 2017 αποκαλύφθηκε πως ο Affleck είχε παράνομο δεσμό με την παραγωγό του Saturday Night Live την Lindsay Shookus. Σύμφωνα με πηγές η παράνομη σχέση ξεκίνησε το 2013 όταν ο Affleck εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή και το ζευγάρι συναντιόταν κρυφά σε ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης και του Καναδά ενώ διατηρούσαν επικοινωνία μέσα από έναν κρυφό λογαριασμό email.

Sienna Miller

Παρόλο που η Sienna Miller είναι γνωστή από την απιστία του Jude Law με την νταντά των παιδιών τους όταν ήταν σε σχέση μαζί της και η ίδια απάτησε τον Law με τον ηθοποιό Daniel Craig.

Στην συνέχεια, ακολούθησε μια σκανδαλώδης σχέση με τον παντρεμένο και πατέρα τεσσάρων παιδιών Balthazar Getty. Η Miller, σοβαρεύτηκε για μια περίοδο με τον ηθοποιό Tom Sturridge με τον οποίο απέκτησε μια κόρη ωστόσο φημολογήθηκε πως στα γυρίσματα της ταινίας Lost City Of Z (2017) σύναψε σχέση με τον παραγωγό Brad Pitt ενώ χώρισε με τον Sturridge περίπου στην αρχή των γυρισμάτων.

Jack Nicholson

Ο διάσημος σταρ, ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Anjelica Huston από το 1973-1990 περίοδο κατά την οποία την απάτησε σχεδόν σε κάθε ευκαιρία. Στα απομνημονεύματά της η Huston υποστηρίζει ότι ο Οσκαρικός ηθοποιός ακύρωσε το πρώτο ραντεβού της για να βρεθεί με την πρώην του Michelle Phillips. Σε μια υπαίθρια συναυλία η τραγουδίστρια Joni Mitchell κάθισε στα γόνατα του Nicholson μπροστά στα μάτια της Huston! Μια φίλη, μοντέλο, της Huston της αποκάλυψε πως βρέθηκε σεξουαλικά με τον ηθοποιό ο οποίος χαρακτήρισε την συνεύρεση ως «Σεξ λύπησης». Ο Nicholson παρατούσε την Huston στους δρόμους των Καννών για να συντροφεύσει άγνωστες νεαρές γαλλίδες σε βόλτες με ποδήλατα, ενώ η Huston, έβρισκε συχνά ερωτικά ραβασάκια και κοσμήματα άλλων γυναικών στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Nicholson. Τελικά το 1990 ο Nicholson αποκάλυψε κατά την διάρκεια του δείπνου στην άναυδη Huston πως άφησε έγκυο την Rebecca Broussard η οποία ήταν 12 χρόνια μικρότερη της Huston. Λίγες μέρες αργότερα το Playboy αναφέρθηκε στην ερωτική περίπτυξη ενός μοντέλου με τον Nicholson κάτι που έφτασε την Huston στα όρια της. Η ίδια παραδέχτηκε πως πήγε στο γραφείο του Nicholson και του επιτέθηκε λίγο πριν χωρίσουν οριστικά.

Kristen Stewart

Τον Ιούλιο του 2012, η διάσημη ηθοποιός πιάστηκε από παπαράτσι να φιλιέται με τον Rupert Sanders σκηνοθέτη της ταινίας, Snow White And The Huntsman (2012), όπου πρωταγωνιστούσε, εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά ταινιών Twilight, Robert Pattinson, ενώ ο Sanders ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά. Η παράνομη σχέση οδήγησε στην διάλυση του γάμου του σκηνοθέτη αλλά και στον χωρισμό της Stewart με τον Pattinson. Αυτή δεν ήταν η μοναδική απιστία της Stewart. Η ηθοποιός έβγαινε με την ηθοποιό Alicia Cargile, όταν την παράτησε για την γαλλίδα τραγουδίστρια Soko. Στην συνέχεια απάτησε την Soko με την Cargile, με την οποία επανασυνδέθηκε στο φεστιβάλ Καννών τον Μάιο του 2016. Τον Οκτώβριο του 2016 τα έφτιαξε με την τραγουδίστρια St. Vincent και μέχρι το 2017 ήταν σε σχέση με την Stella Maxwell, ωστόσο η Stewart εντοπίστηκε να φεύγει από το σπίτι της Cargile νωρίς το πρωί τον Ιούλιο του 2017.

Ozzy Osbourne

Τον Μάιο του 2016 ο θρυλικός τραγουδιστής πιάστηκε να απατάει την επί 33 χρόνια, σύζυγο του Sharon με την οικογενειακή τους κομμώτρια Michelle Pugh. Φημολογείται πως η παράνομη σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν 4 χρόνια. Ο Osbourne υποστήριξε πως τα τελευταία 6 χρόνια αντιμετώπιζε εθισμό στο σεξ και για αυτόν τον λόγο βρισκόταν ερωτικά με την Pugh καθώς και με άλλες γυναίκες. Η γυναίκα του γνώριζε για τις πολυάριθμες απιστίες του μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν και οικογενειακές νταντάδες.

Elizabeth Taylor

Παρόλο που η θρυλική ηθοποιός είχε 7 συζύγους είναι γνωστή και για τις απιστίες της. Ενώ ήταν παντρεμένη με τον Eddie Fisher, βρέθηκε ερωτικά με τον Richard Burton που θα γινόταν ο επόμενος σύζυγός της. Ούτε εκείνος γλίτωσε από τις απιστίες της. Κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος με τον πρώτο της σύζυγο Nicky Hilton, λέγεται πως κοιμήθηκε με τον ηθοποιό Tony Curtis και τον πρίγκιπα Rainier του Μονακό. Ενώ ήταν παντρεμένη με τον Michael Wilding η Taylor είχε μια σύντομη παθιασμένη σχέση με τον Frank Sinatra.

Justin Timberlake

Ενώ ήταν σε πολύχρονη σχέση με την τωρινή σύζυγο του Jessica Biel, το 2009 ο τραγουδιστής φημολογείται πως φλέρταρε επικίνδυνα με την ανερχόμενη τότε Rihanna. Οι δύο τραγουδιστές επικοινωνούσαν αδιάκοπα τηλεφωνικά και η Rihanna τον ρώτησε εάν ήταν ακόμα σε σχέση με την Jessica. O τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί πως η σχέση του βρισκόταν σε τέλμα.
Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Timberlake πέρασε τρεις μέρες με την ηθοποιό, Olivia Munn, στην οποία υποτίθεται πως είπε ότι ήταν μόνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τραγουδιστή αρνήθηκε τότε τις φήμες.

Rita Ora

Όσο ήταν σε μια σύντομη σχέση με τον Rob Kardashian, η τραγουδίστρια τον απάτησε με σχεδόν είκοσι άντρες κατά τα λεγόμενα του! Η ίδια υποστήριξε πως δεν θεώρησε ότι η σχέση της με τον Kardashian ήταν αποκλειστική. Αλλά και ο τραγουδοποιός Calvin Harris αποκάλυψε ότι χώρισε με την Ora επειδή ήταν υπερβολικά διαχυτική με τον Justin Bieber κατά την διάρκεια ηχογραφήσεων.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X