ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάσημη πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών ψηφίζει «δαγκωτό» Τραμπ

«Πρώτα η πατρίδα μετά η δουλειά»

«Πρώτα η πατρίδα μετά η δουλειά», λέει η 47χρονη βετεράνος του πορνό Brandi Love, που ψηφίζει Τραμπ και δεν διστάζει ακόμη και να τσακωθεί για την επιλογή της με τους συναδέλφους της στα γυρίσματα των ταινιών της!

Μπορεί οι celebrities στην Αμερική να αντιπαθούν -το λέμε ευγενικά- στη συντριπτική τους πλειοψηφία τον Ντόναλντ Τραμπ και ειδικά, μάλιστα, όσοι ανήκουν στη βιομηχανία του πορνό, όπου είναι σχεδόν καθολική η αποδοκιμασία για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Brandi Love, ωστόσο, έχει άλλη γνώμη.

Στα 47 της πια, η βετεράνος πορνοστάρ ψηφίζει «δαγκωτό» Τραμπ και δεν διστάζει, μάλιστα, ακόμη και να μπει σε διαδικασία πολιτικής αντιπαράθεσης για την επιλογή της με τους συναδέλφους της στα γυρίσματα των ταινιών της! Πρόσφατα, δε, άρχισε να αρθρογραφεί και στην The Federalist, ιστοσελίδα συντηρητικών απόψεων...

Η κατά κόσμον Tracey Lynn Livermore, λοιπόν, λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο dailybeast.com: «Υπάρχει ένα τυφλό μίσος για τον Τραμπ, τόσο που κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα θετικό σε αυτόν. Είναι τέλειος; Όχι, με τίποτα. Είναι αδέξιος; Αμέ. Έχει ευφράδεια λόγου; Όχι βέβαια. Κάνει αυτά που πρέπει να κάνει; Ναι. Και για αυτό τον έχω ψηφίσει και εγώ».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, και αφού αποκαλύπτει πως έχει ψηφίσει παλαιότερα και τον Μπιλ Κλίντον (μερακλού), σημειώνει: «Είναι πολύ εύκολο να τα ρίξουμε όλα στον Τραμπ, επειδή, για παράδειγμα, δεν έχουμε αρκετές συσκευές για τεστ κορονοϊού. Εγώ, όμως, βλέπω ότι η έλλειψη αυτή παρατηρείται παντού. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να καταλογίζεις κάτι τέτοιο σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Στο κάτω κάτω, τις συσκευές για τα τεστ δεν τις φτιάχνει ο Τραμπ.

Και ύστερα, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε όταν όλοι σε κοιτάζουν με μισό μάτι και εστιάζουν μόνο στα στραβά. Πιστεύω ότι ακόμη και εάν ο Τραμπ είχε βρει το φάρμακο για τον καρκίνο, πάλι θα είχε κάνει κάτι λάθος. Διότι τότε θα τον κατηγορούσαν ότι παρατείνει υπερβολικά τη ζωή των ανθρώπων και ζορίζει το σύστημα υγείας. Στα αλήθεια τώρα, μου προκαλούν αηδία αυτές οι αντιδράσεις, διότι ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται στόχος κακής κριτικής από τα media και από όσους τον μισούν, ανεξάρτητα του πόσα καλά έχει κάνει».

Η Brandi Love προσθέτει, δε, πως έχει χάσει αρκετούς φίλους για την επιλογή της να στηρίξει τον Τραμπ, ενώ ακόμη και στα γυρίσματα των ταινιών της, όπως προαναφέραμε, τσακώνεται πολλές φορές με τους συναδέλφους της και τους ανθρώπους της παραγωγής, που δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομά του. «Πρώτα η πατρίδα μετά η δουλειά», λέει, ωστόσο, η πορνοστάρ, ενώ τονίζει για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι για τη βιομηχανία του πορνό: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να στηρίξει την βιομηχανία του πορνό, διότι αυτή θα ήταν μια επικίνδυνη πολιτική στάση. Ακόμη και εάν ήθελε ο ίδιος κάτι τέτοιο, δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνει. Πέραν αυτού όμως, δείξε μου έναν ισχυρό άντρα που δεν περιστοιχίζεται διαρκώς από ωραίες γυναίκες. Στα αλήθεια, θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο. Μόνο που δεν υπάρχει».

Θυμίζουμε, ο πρόεδρος είχε έναν επεισοδιακό δεσμό με την πορνοστάρ Stormy Daniels. Άρα έχει μια κάποια ευαισθησία για τον κλάδο.

Πάντως, η Tracey δηλώνει: «Όχι, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από αυτά που έκανε για την πανδημία ο Τραμπ. Αλλά πού βρισκόμαστε τώρα; Πλησιάζουμε στο κρίσιμο σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν η θεραπεία θα είναι χειρότερη από την αρρώστια. Ξέρω πολλούς που θα προτιμούσαν να αρρωστήσουν παρά να μείνουν απένταροι, να χάσουν το σπίτι τους, να χρεοκοπήσουν, να μην έχουν λεφτά να ταΐσουν τα παιδιά τους. Και, ειλικρινά, ο πρόεδρος είναι στη χειρότερη δυνατή θέση. Κατά τη γνώμη μου οι ΗΠΑ πρέπει να ξανανοίξουν. Χρειάζεται να πάρουμε μέτρα, ώστε να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και όσους ήδη πάσχουν από άλλες ασθένειες; Φυσικά, αυτό εννοείται».

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X