ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Big Brother 1»: Πώς είναι σήμερα οι παίκτες του πολυσυζητημένου ριάλιτι (pics)

Δεκαοκτώ χρόνια μετά!

Πρόδρομος Καθηνιώτης, Γιώργος Τσάκας, Χρήστος Ξανθόπουλος, Μαίρη Σκόρδου δεκαοκτώ χρόνια μετά

Το 2001 έκαναν κοινό και κριτικούς να ασχολούνται μαζί τους και να τους παρακολουθούν φανατικά μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», όπου και ήταν έγκλειστοι. Οι παίκτες του «Big Brother 1» σίγουρα θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στο μυαλό των τηλεθεατών, καθώς οι τελευταίοι ταυτίστηκαν ή και φανατίστηκαν μαζί τους χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Σήμερα, δεκαοκτώ χρόνια μετά, ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τραβήξει το δικό του δρόμο, χωρίς να απασχολεί δημοσιογράφους και εκπομπές, ακολουθώντας μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο νικητής Γιώργος Τσάκας, μετά το παιχνίδι, απομακρύνθηκε από όλους και από όλα. Πλέον, ζει με την οικογένειά του στη Γερμανία και οι φωτογραφίες του αποδεικνύουν ότι δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Ο κολλητός του φίλος στο παιχνίδι και δεύτερος στην τελική κατάταξη, Πρόδρομος Καθηνιώτης, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Μόνιμος κάτοικος Σκοπέλου, δουλεύει σε τοπικό εστιατόριο ενώ συνεχίζει να έχει μεγάλη αγάπη στο τραγούδι.

Ο ωραίος του ριάλιτι ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Χρήστος Ξανθόπουλος. Σήμερα, παραμένει γοητευτικός αλλά πλέον φορά βέρα στο δεξί και ασχολείται με το χώρο εστίασης.

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα, ο Ντίνος Δουλκερίδης μοιάζει ίδιος, ενώ όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του στα social media είναι tattoo artist.

Ο Κώστας Μπόβολος είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση. Δεκαοκτώ χρόνια μετά, κάνει δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά στην Άρτα, ενώ ασχολείται και με το kitesurfing.

Από τις γυναίκες του «Big Brother 1», η Μαίρη Σκόρδου είναι αυτή που είχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση. Αποκαλυπτική και σέξι, έκανε τους άντρες να πίνουν νερό στο όνομά της, όπως και σήμερα που ασχολείται με το τραγούδι.

Το ίδιο επαγγελματικό μονοπάτι ακολούθησε και η Δώρα Αρχοντάκη, που στο μυαλό των τηλεθεατών συνδέθηκε ως το κορίτσι που ερωτεύτηκε τρελά τον Χρήστο Ξανθόπουλο.

Η Ρέα Αντωνιάδου, με τη σειρά της, έμεινε στην ιστορία του «Big Brother» για το συνεχές κλάμα της. Έκτοτε το κοινό έχασε τα ίχνη της, αν και όπως αποδεικνύεται κυκλοφόρησε βιβλίο με συνταγές.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Κοντολαίμου; Το ξανθό και γλυκό κορίτσι του ριάλιτι ζει ήσυχα και έχει αφήσει πίσω της το κεφάλαιο «Big Brother», που όπως αποδείχτηκε δεν την ωφέλησε ιδιαίτερα.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X