ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο χαμένος «δίδυμος» του Ντόναλντ Τραμπ κι είναι... οικοδόμος (pic,vid)

Το τελευταίο του βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. θεάσεις στο Διαδίκτυο

Η ομοιότητα του Τόμας Μάντι με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η ικανότητά του, ωστόσο, να μιμείται με τέλειο τρόπο έκφρασης, τις κινήσεις και την ίδια την ομιλία του Αμερικανού προέδρου έχει μετατρέψει τον 58χρονο οικοδόμος από τη Νέα Υόρκη σε σταρ του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το πιο πρόσφατο βίντεο του Μάντι έχει συγκεντρώσει πάνω απο 3,1 εκατ.views στο Twitter, τις τελευταίες ημέρες.

«Έχω πολύ πιο αστεία βιντεάκια από αυτό. Κάποιος με πολλούς followers θα πρέπει να το κοινοποίησε στο Twitter και γι' αυτό πήρε φωτιά», τονίζει ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και νυν οικοδόμος.

Η ομοιότητά του με τον Ντόναλντ Τραμπ και η ικανότητά του να τον μιμείται επιτρέπει στον οικοδόμο από το Λονγκ Μπιτς να συγκεντρώνει αρκετά χρήματα από εμφανίσεις του σε πάρτι, γάμους και άλλες συγκεντρώσεις. Έχει όμως και τα αρνητικά της. «Όταν πήγα στην Ιταλία με τη γυναίκα μου το 2017, δεκάδες τουρίστες, κυρίως από την Ασία, με τραβούσαν φωτογραφία. Ήταν πεπεισμένοι ότι έβλεπαν μπροστά τους τον Τραμπ!», είπε ο 58χρονος οικοδόμος από τη Νέα Υόρκη.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X