ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άσκοπη κυκλοφορία: Τον έγραψαν έξω από... το σπίτι του! (pic)

Το περιστατικό που έζησε ένας Χανιώτης

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι στην Ελλάδα, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού.

Ωστόσο μερικές φορές η αυστηρότητα εξαντλείται σε περιπτώσεις που σίγουρα δεν αποτελούν «δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο».

Αυτή την υπερβολή σε βάρος του, καταγγέλλει και ένας Χανιώτης ο οποίος πριν από μερικές μέρες, «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω» από τις αστυνομικές δυνάμεις… έξω από την πόρτα του σπιτιού του, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα -στον αριθμό 9, για την ακρίβεια- υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού ψώνισε και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και -κυριολεκτικά- με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Ο κάδος σκουπιδιών είναι πιο μακριά από τον φούρνο, θα με έγραφαν και γι’αυτό;

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€.

«Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών, μήπως να κάνω δήλωση και κάθε φορά που πετάω τα σκουπίδια μου;», διερωτάται ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας ο οποίος ωστόσο, υπέβαλε ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, για το παράλογο συμβάν που έζησε.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

 

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X