ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη εξέλιξη στο φινάλε του Deal – «Γκραν γκινιόλ η φάση»

Απίστευτη εξέλιξη

Σήμερα αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη ήταν Γωγώ από το νομό Αρκαδίας. Πήγε στο Deal για να κερδίσει τουλάχιστον 40.000 ευρώ, ώστε να ανακαινίσει το κατάστημα με ρούχα που διατηρεί στο Περιστέρι.

Λίγο πριν το φινάλε, στο Deal είχαν μείνει τα εξής ποσά: 1, 250, 2.000, 10.000 και 40.000. Η Γωγώ απέρριψε την προσφορά των 5.200 ευρώ του τραπεζίτη και προχώρησε στο άνοιγμα του επόμενου κουτιού.

Η επιλογή της, ωστόσο, “πάγωσε” τους πάντες στο πλατό του Deal, καθώς το κουτί που άνοιξε είχε μέσα τις 40.000 ευρώ.

Η Γωγώ, παρά την απογοήτευση συνέχισε με στόχο τις 10.000 αυτή τη φορά που ήταν και το μεγαλύτερο ποσό που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος είχε κρατήσει μέσα τις 2.000 και 10.000 και ο τραπεζίτης της πρότεινε ανταλλαγή.

Η Γωγώ δέχτηκε την πρόταση και έκανε την ανταλλαγή. Ο τραπεζίτης του Deal τηλεφώνησε ξανά και της πρόσφερε 5.500 ευρώ για να πουλήσει το καινούργιο κουτί που πήρε.

«Γκραν γκινιόλ η φάση», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και η Γωγώ χτύπησε δύο φορές το κουτί της, αποδεχόμενη την προσφορά του τραπεζίτη.

Για κακή της τύχη, όμως, το κουτί που πήρε στην ανταλλαγή είχε μέσα τις 10.000 και η ίδια το πούλησε στον τραπεζίτη για 5.500 ευρώ.

Πηγή: zappit.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Κάντε έρωτα, κάνει καλό!

Κάντε έρωτα, κάνει καλό!

Μια από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές παραμέτρους μιας υγιούς σχέσης και όχι μόνο αφού κάνει καλό στην υγεία μας
 |  VIRAL
X