ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Οδηγός κίνδυνος-θάνατος στο αντίθετο ρεύμα (Vid)

Η χοντρή γκάφα του θα μπορούσε να έχει άσχημη εξέλιξη

Είναι γνωστή η ανυπομονησία που «δέρνει» τους Κύπριους οδηγούς, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά τους στους δρόμους να μην είναι η πρέπουσα σε πολλές περιπτώσεις. Η συμπεριφορά αυτή αποτελεί και την κύρια αιτία σοβαρών οδικών συγκρούσεων, με την Αστυνομία ουκ ολίγες φορές να έχει επιστήσει την προσοχή όλων μας και να συνεχίζει να το πράττει, αλλά μάταια...


Η αντίδραση της Θύρας 9 στο «ντου» της Αστυνομίας


Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε από αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, φαίνεται ένα παράδειγμα ξεκάθαρα - δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πρόκειται για απροσεξία του οδηγού ή προσπάθεια για να αποδείξει ότι είναι «εξυπνότερος» από τους υπόλοιπους.

Το μαύρο αυτοκίνητο στα δεξιά της οθόνης εισήλθε στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για να στρίψει δεξιά, ενώ δεν επιτρέπεται, καθώς η συγκεκριμένη λωρίδα αποτελεί την είσοδο στον συγκεκριμένο δρόμο των οδηγών που έρχονται από τα δεξιά. Το αποτέλεσμα ήταν κωμικοτραγικό: τους μπλόκαρε, με αποτέλεσμα, αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει κανονικά στην πάροδο να μείνει εγκλωβισμένο μπροστά του και ο παρανομών οδηγός να μην ξέρει τελικά πώς να αντιδράσει.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση