ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικό! Παραμορφώθηκε το πρόσωπο αθλήτριας UFC (pics,vid)

Η εικόνα πραγματικά σοκάρει!

Στον αγώνα της δεκαετίας, η πρώην πρωταθλήτρια στην κατηγορία strawweight του UFC, Τζοάνα Τζέντριτσεκ, υπέστη ένα ανατριχιαστικό αιμάτωμα στο μέτωπο από την πρωταθλήτρια Ζανγκ Γουέιλι, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της!

Η εικόνα πραγματικά σοκάρει!

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία μεταξύ γυναικών, η πρώην πρωταθλήτρια στην κατηγορία strawweight του UFC, Γιοάνα Γετζέιτσικ, υπέστη ένα ανατριχιαστικό αιμάτωμα στο μέτωπο από την πρωταθλήτρια Γουέιλι Ζανγκ, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της!

Οι δύο αθλήτριες έδωσαν μία απίστευτη μάχη, με την Γετζέιτσικ να τραυματίζεται από μια γροθιά της αντιπάλου της στον 3ο γύρο και το μέτωπό της να πρήζεται όσο προχωρούσε ο αγώνας.

Η Γουέιλι πήρε, τελικά, τη νίκη με 2-1, με την Πολωνή αθλήτρια, μάλιστα, να χάνει τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

«Από τον τρίτο γύρο το πρήξιμο με ενοχλούσε και ένιωθα ότι με την ώρα όλο και γινόταν μεγαλύτερο και το κεφάλι μου στριφογύριζε. Όμως, όλα καλά. Συγχαρητήρια στη Ζανγκ, χαίρομαι που χαρίσαμε στους οπαδούς έναν σπουδαίο αγώνα», είπε η 32χρονη Γετζέιτσικ.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X