ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 περίεργα χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο το κόσμο

Πρέπει να τα γνωρίζετε

Είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου. Οι πιο γιορτινές, οι πιο λαμπερές μέρες. Σήμερα έχουμε Χριστούγεννα. Υπάρχει μια εορταστική ατμόσφαιρα. Ο καθένας περνά αυτή τη ξεχωριστή μέρα μαζί με αγαπημένα πρόσωπα τηρώντας διάφορες παραδόσεις που τηρούνται εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χώρα όμως έχει τις δικές της ξεχωριστές παραδώσεις που κάνουν αυτές τις μέρες ξεχωριστές

Giant Lantern Festival, Φιλιππίνες

Χωρίς καμία αμφιβολία, το φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο το Σάββατο πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων στην πόλη του Σαν Φερνάντο – η όπως συνηθίζεται να λέγεται στην "Χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα των Φιλιππίνων" είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά. Έντεκα χωριά των Φιλιππινών λαμβάνουν μέρος στο φεστιβάλ και στόχος τους είναι να χτίσουν το πιο περίτεχνο φανάρι.

Gävle Goat, Σουηδία

Θα πάμε πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 1966 όταν μια κατσίκα 13 μέτρων, έχει χτιστεί στο κέντρο της πλατείας του Gävle's Castle. Από τότε μέχρι και σήμερα, η κατσικά η κατσίκα έχει καεί επιτυχώς 29 φορές – η πιο πρόσφατη καταστροφή ήταν το 2016. Ναι, όχι ότι καλύτερο.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση