ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13+1 μυστικά για να αποπλανήσεις το άλλο σου μισό!

Δείτε ποια είναι

Το σεξ είναι ενθουσιώδες και παιχνιδιάρικο στην αρχή ενώ όσο περνάει ο καιρός, η εξοικείωση μετατρέπεται σε ρουτίνα και για αυτό και οι δύο εραστές πρέπει να προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους μέσα στον χρόνο. Δοκιμάστε αυτά τα μυστικά αποπλάνησης για να τον ξανακερδίσετε στο κρεβάτι.

1. Σκέφτομαι και πράττω. Μπορεί το σεξ με το σύντροφό σας να είναι υπέροχο αλλά για να κρατήσετε το πάθος πρέπει να αλλάζετε το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο. Αρχίστε να σκέφτεσαι μερικά πράγματα που θα θέλατε πάντα να δοκιμάσετε αλλά ντρεπόσασταν, δεν είχατε τον χρόνο ή απλά είχατε άγχος για να το κάνετε. Είτε αυτό είναι μια νέα στάση ή είναι ένα παιχνίδι σχεδιάστε τις διακοπές σας και πείτε στον σύντροφό σας να ετοιμάσει και αυτός μια “λίστα” με επιθυμίες.

2. Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας μια εμπειρία η οποία θα γεμίσει το σώμα σας με αδρεναλίνη και θα δημιουργήσει την αίσθηση εγγύτητας και πόθου.

3. Αφιερώστε μια μέρα για να δοκιμάσετε μια καινούργια δραστηριότητα που δεν έχετε κάνει ποτέ μαζί και θα έχετε μεγαλύτερη ερωτική διάθεση όταν θα επιστρέψετε στο σπίτι. Η αίσθηση του καινούργιου και του αυθορμητισμού όταν δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό μαζί οδηγεί στην επιθυμία του καυτού και παθιασμένου σεξ που κάνατε στην αρχή της σχέσης σας.

4. Αρχίσετε την εξερεύνηση από μέσα προς τα έξω. Τι εννοούμε; αρχίστε την εξερεύνηση του σώματος ο ένας του άλλου. Ψάξτε για καινούργιες ερωτογενείς ζώνες και βρείτε νέα σέξι σημεία που σας ερεθίζουν και τους δύο.

5. Κρατήστε το εσώρουχό σας καθώς αυτό μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή του στα ύψη. Είναι ένα απολαυστικό μαρτύριο να παίζει μαζί σου και να μην μπορεί να σε αγγίξει γιατί αυτό το ύφασμα μπαίνει ανάμεσα σας. Είναι ένα προκαταρκτικό που ανεβάζει τη σεξουαλική ένταση μεταξύ σας και όταν τελικά στο αφαιρέσει η αίσθηση που θα νιώσετε θα είναι μοναδική.

6. Τίποτα δεν μπορεί να είναι περισσότερο διεγερτικό από το να νιώθει τη ζεστή αναπνοή σου στο λαιμό του. Θα είναι ο μόνος ήχος στο δωμάτιο και είναι απίστευτα ερωτικός ενώ ταυτόχρονα είναι μια επιβεβαίωση του πόσο καλά κάνει αυτά που θες.

7. Όταν κάνει το πρωινό του ντους μπες μαζί του για μια καυτή και γρήγορη συνάντηση. Την ώρα που φτιάχνει τον καφέ αγκάλιασε τον από πίσω και ψιθύρισέ του κάτι στο αυτί. Πες του τι θες να σου κάνει, γιατί αυτές οι μικρές εκπλήξεις μπορούν να τον κρατούν πάντα σε εγρήγορση.

8. Κρατήστε το φως ανοιχτό για να ερεθίζεστε ακόμα περισσότερο από όσα βλέπετε να κάνετε με τον σύντροφό σας. Όσο τα φώτα θα μένουν ανοιχτά, το ίδιο θα κάνουν και τα μάτια σας. Η οπτική επαφή αυξάνει την ικανοποίηση και των δύο.

9. Ξεκίνα μόνη σου και εννοούμε να αυτοϊκανοποιηθείς μπροστά του, χωρίς όμως να μπορεί αυτός να σε αγγίξει. Ένας άντρας στη θέα μιας γυναίκας που αγγίζει το σώμα της, το λιγότερο που θα γίνει θα ενθουσιαστεί, τα υπόλοιπα θα τα νιώσετε.

10. Ασχοληθείτε με σημεία που αγνοούσατε μέχρι σήμερα. Σημεία όπως τα αυτιά τα οποία είναι ευαίσθητα και όταν θα φτάσετε στην ευαίσθητη περιοχή του μην πέσετε με τα μούτρα. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας, κάντε μία μικρή εισαγωγή στη γύρω περιοχή και μετά ψιθυρίστε του τι θα θέλατε να σας κάνει ή τι θα θέλατε εσείς να του κάνετε.

11. Βρες το κοινό σημείο που προκαλεί ερεθισμό και στους δυο. Όχι δεν είναι μόνο οι γυναίκες ευαίσθητες στο σημείο ανάμεσα στους μηρούς. Αν θέλετε να τον δείτε να τρελαίνετε βάλτε τον να καθίσει σε μία καρέκλα και ξεκινήστε να τον χαϊδεύετε από το γόνατο πηγαίνοντας αργά προς τα πάνω. Σημαντικό είναι να σας πούμε ότι τα γόνατα είναι μία από τις πιο ερωτογενείς και ευαίσθητες περιοχές των αντρών. Επίσης θα εκπλαγείτε με το πόσο τους αρέσει να τους χαϊδεύετε με γρήγορες εναλλαγές στο μέσα μέρος των μηρών, στους γλουτούς και το πίσω μέρος του αυτιού. Αυτό θα αναστατώσει το σύστημά του!

12. Μην αγνοείτε τα χέρια του και συγκεκριμένα τα δάχτυλά του αφού αν πάρετε ένα ένα και τα γλείψετε αισθησιακά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσει να παραμείνει ψύχραιμος.

13. Μην είστε γατούλα για μια φορά και κάντε μια πιο… «επιθετική» προσέγγιση. Πάρτε τον έλεγχο με ένα «σε θέλω τώρα», ένα δυνατό φιλί, με τη γλώσσα σας να γεμίζει το στόμα του. Κατεβάστε του τα χέρια, μην τον αφήσετε να σας αγγίξει, γρατζουνίστε τα μπράτσα του με τα νύχια σας και το κυριότερο μην τον αφήσετε να πάρει τον έλεγχο.

14. Βάλτε σε εφαρμογή το κόλπο «ξεκινάω-σταματάω» και ξεκινήστε από την περιοχή του αφαλό μέχρι τη μέση των μηρών του, και αρχίστε να τον φιλάτε σε όλη αυτή την περιοχή. Διαβάζοντας τη γλώσσα του σώματος μόλις τον δείτε ότι κορυφώνεται χαλαρώστε και κατεβάστε την ένταση, φιλώντας τον σε κάποια άλλη περιοχή όπως το στήθος του ή στο στόμα. Μόλις ηρεμίσει λίγο, κατεβείτε ξανά στην ευαίσθητη περιοχή και συνεχίστε το παιχνίδι.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση