ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμφύλιος στο Προεδρικό με κόντρες κλικών και ο Νίκαρος… αδιαφορεί!

Ούτε καλημέρα δεν λένε Πέτρος Δημητρίου- Κυριάκος Κούσιος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Οι προύχοντες του Προεδρικού έχουν πολλά να μοιράσουν. Περισσότερα να τσακωθούν και αδιαμφισβητήτως άπειρα για να επιδείξουν την κυριαρχία τους. Βλέπετε από εκεί εκπορεύεται η εξουσία, οπόταν το συναίσθημα ότι ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ κυριαρχεί στην συμπεριφορά σου και καθορίζει τις ενέργειες σου. Αν δε συνδυαστεί με το γεγονός ότι ο χρόνος παραμονής τους στο Προεδρικό λιγοστεύει επικίνδυνα και θα χάσουν την εξουσία με την οποία έχουν συνηθίσει να ερωτοτροπούν ασυστόλως, τότε είναι που επιδεινώνεται η συμπεριφορά τους και οι καβγάδες επιτείνονται ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες …

Όσοι γνωρίζουν τον Κούσιο ξέρουν ότι ουδέποτε δέχεται την ήττα, ακόμη και στο τάβλι που είναι το αγαπημένο του άθλημα.

Ξεκάθαρο, και δεν είναι μυστικό εξάλλου, ότι ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΣΙΟΣ δεν λένε ούτε καλημέρα και όταν συναντηθούν στους διαδρόμους του Προεδρικού γυρίζουν το βλέμμα προς τους τοίχους για να θαυμάσουν τους ζωγραφικούς πίνακες. Η κόντρα τους χρονολογείται και να μην ξεχάσουμε ότι ο Κούσιος όταν παραιτήθηκε από την θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κατηγόρησε εμμέσως αλλά σαφέστατα το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ που κυριαρχεί στο Προεδρικό.

Μάλιστα ο πρόσφατος διορισμός του στην θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, προκάλεσε ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ στο Προεδρικό και σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στα παλάτια της εξουσίας, ο Πέτρος Δημητρίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπέβαλε την παραίτηση του. Ωστόσο, η χρονική συγκυρία δεν ήταν η κατάλληλη και ο ΝΙΚΑΡΟΣ δια συνοπτικών διαδικασιών- ο γνωστός έμπορας των τασακίων οικουρεί και παρατηρείται έλλειψη των εν λόγω αντικειμένων- δεν απεδέχθη την παραίτηση και τον παρέπεμψε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αυτονόητο ήταν καθότι μετά την παραίτηση - για να ακριβολογούμε τον εξαναγκασμό του σε αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα - του Βασίλη Πάλμα, δεν θα ήθελε σε λίγο χρονικό διάστημα να ακολουθήσει η παραίτηση άλλου ενός στενού του συνεργάτη. Αν και ο Πέτρος Δημητρίου τάσσεται ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ υπέρ της υποψηφιότητας ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, εντούτοις οι συνειρμοί περί παρείσφρησης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκών στο Προεδρικό θα ήταν έντονοι και αποτυπωμένοι σε παραιτήσεις.

Οπόταν με βαριά καρδιά ο κ. Δημητρίου συνεχίζει την εργασία του στο Προεδρικό αν και το ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ είναι αυτό που χαρακτηρίζει την περιρρέουσα στο ανάκτορο του Νίκαρου. Ο οποίος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ή αν προτιμάτε δεν φακκά πενιά, όπως λένε και στο Πέρα Πεδί, αφού οι 11 μήνες που του απέμειναν για την ολοκλήρωση της θητείας θα ήθελε να τους αφιερώσει στην ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ της ΕΙΚΟΝΑΣ του και στον εξωραϊσμό της ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ του.

Όπως μας ενημερώνει ο πράκτορας της ΞΥΠ δεν αποκλείεται ο κ. Δημητρίου που νοιώθει και ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ από τον Νίκαρο, γιατί επανέφερε τον Κούσιο, να παραιτηθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο και να συνταχθεί στο επιτελείο Φούλη. Ο Πετράν κυκλοφορεί με ένα ΒΕΛΟΣ στην καρδιά που του έριξε ο τοξοβόλος Νίκαρος και που του προμήθευσε, το επιθετικό όπλο, ο Κούσιος. Προφανώς και όντας γνήσιος ΑΡΧΙΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟΣ που ήταν μέχρι πρότινος ο κ. Δημητρίου χάνοντας την πρωτοκαθεδρία έχει και τα ανάλογα ξεσπάσματα.

Όσον αφορά τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΣΙΟ, επιτυχημένο δικηγόρο με χρήμα που φτουράει επέλεξε να επιστρέψει στο Προεδρικό και να μπει στον ΚΥΚΕΩΝΑ των ΚΛΙΚΩΝ και του πολέμου κυρίως για ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΟΥΣ λόγους. Ε, δεν θα ήθελε ένα κοπελούι, όπως αποκαλούν τον Πέτρο Δ. τα μέλη της Κούσειας κλίκας να απομακρύνει τον ΚΟΛΛΗΤΟ του Νίκαρου από το βασίλειο. Και όσοι γνωρίζουν τον Κούσιο ξέρουν ότι δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ δέχεται την ΗΤΤΑ, ακόμη και στο τάβλι που είναι το αγαπημένο του άθλημα.

Η επαναφορά του στο Προεδρικό με την πρώτη ευκαιρία ήταν και ΑΝΑΓΚΗ του Νίκαρου, ο οποίος θα έχει να μοιράζεται και κάποιες προσωπικές στιγμές με ένα συνομήλικο του, αφού μιλούν την ίδια γλώσσα και πάνω - κάτω ΕΙΧΑΝ και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Εξάλλου τους ενώνουν πολλά από το παρελθόν και δεν θα συντάρασσε την φιλία τους ένα κοπελλούι , όπως ο Πέτρος Δημητρίου.

Κατά τ’ άλλα το ψυχρό κλίμα στο Προεδρικό συντηρείται αδιαλείπτως και όπως μας έλεγε άλλος πράκτορας της ΞΥΠ που επισκέφθηκε πρόσφατα για υπηρεσιακούς λόγους τον λόφο, η φαγωμάρα είναι πασιφανής, η παγωμάρα αισθητή και νοιώθεις ότι επισκέπτεσαι τον βόρειο πόλο.

Μ’ αυτές τις καταστάσεις και με τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ στην ημερήσια διάταξη των κλικών του Προεδρικού περιμένει και ο λαός να λυθούν τα προβλήματα του. Να τσακωθούν πρώτα, να φωνάξουν, να ανταλλάξουν τις δικές τους ατάκες και βλέπουμε δια τα περαιτέρω…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η αποκαθήλωση του επιφανειακά θαυμαστού κόσμου της σόουμπιζ δίνει μια ελπίδα για την κοινωνία. Βιαστές, παλιοχαρακτήρες, ανήθικοι και τρελαμένοι συνθέτουν το παζλ της εφήμερης λάμψης που παρασύρει χιλιάδες αγόρια και κορίτσια και τους λοξοδρομεί από τον δρόμο της επιτυχίας και της αξιοπρέπειας. Μέχρι και αυτός που παρουσιάζεται σαν είδωλο της νεολαίας ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ έδωσε στήριξη στον ύποπτο για βιασμούς ανηλίκων , σκηνοθέτη Λιγνάδη. Ε, κάποιες υποχρεώσεις και κάποια γραμμάτια είχε να πληρώσει ο Σάκης στον Λιγνάδη και το έκανε την κατάλληλη στιγμή.

ΥΓ. Όταν υποδεικνύεται από την Επίτροπο Διοικήσεως ότι τα περισσότερα παράπονα που δέχεται αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων, τα επιδόματα και άλλα θα πρέπει και η ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ να αναλάβει δράση. Γιατί είναι και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προστατεύει η Επίτροπος… Διπλή παράβαση από Υπ. Εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X