ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: H αχαριστία Μαυρογιάννη – Ο εξοστρακισμός Ειρήνης Χαραλαμπίδου

Ξέχασε τον ευεργέτη του ΝΙΚΑΡΟ - Ο παραμερισμός της Ειρήνης από Επ. Ελέγχου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Κάτι δείχνει. Αν και ελληνολάτρης , λόγω και του Εθνικόφρονος – πατέρα αγωνιστή της ΕΟΚΑ ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, φαίνεται δεν γνωρίζει την ρήση «φοβού τους υπό εσου ευεργετηθέντας». Και το απέδειξε με την πρώτη ευκαιρία, καταδεικνύοντας ότι στην πορεία θα αποκαλυφθεί ο κύριος και θα απογυμνωθεί ενώπιον των πολιτών για όλες τις εκφάνσεις της προσωπικής του ζωής. Σε μια από αυτές διαφάνηκε ότι για χάρη του προεκλογικού αγώνα και για διαμόρφωση μιας δήθεν εικόνας του στην κοινωνία, κατέδειξε την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του προς τον άνθρωπο που τον ανέδειξε και τον πήρε από την αφάνεια του διπλωμάτη για να τον αναδείξει ως διαπραγματευτή για το Κυπριακό και ουσιαστικά το δεξί του χέρι στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ζήτημα της πατρίδας.

Κι όμως αυτός ο κύριος ΜπλακΤζον παρασύρθηκε και τελικά ενέδωσε στις σειρήνες των επικοινωνιολόγων, όπου στο φιλμάκι παρουσίασης της υποψηφιότητας του, δεν έβαλε ούτε και ένα πλάνο τον ΝΙΚΑΡΟ, επιδεικνύοντας ασέβεια προς τον ευεργέτη του. Προτίμησε τον Νταλάρα και τον Μίλτο Πασχαλίδη και από τον Γιάννη Κότσιρα έως και τους αείμνηστους Προέδρους της Δημοκρατίας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αλλά ξέχασε αυτόν που τον ανέδειξε. Και καλά ρε δασκαλούι που τον Αγρό, γιατί δεν σε διόρισαν διαπραγματευτή ο Χριστόφιας και ο Τάσσος;

ΟΥΤΕ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ

Όταν αποδεχόσουν τον διορισμό από τον ΝΙΚΑΡΟ αυτός δεν ήταν διεφθαρμένος και τώρα θυμήθηκες ότι δεν μπορείς να τον συμπεριλάβεις στο φιλμάκι σου, που η πλειοψηφία των ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ που παρουσίασες περιστρεφόταν γύρω από τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, που είναι αυτός ( Πρόεδρος Δημοκρατίας) που σου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχεις σε τέτοια ιστορικά γεγονότα και να αναδειχθείς. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι αν δεν σε διόριζε ο ΝΙΚΑΡΟΣ αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ και ταυτόχρονα διαπραγματευτή, θα γύριζαν να σε δουν οι ξένοι ηγέτες ή οι ντόπιοι παράγοντες και πολιτικοί που προβάλεις στο φιλμάκι σου. Ούτε καν ο φίλος σου, το Αμερικανάκι ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν θα γυρνούσε να σε κοιτάξει. Διπλωμάτες-πρέσβεις πέρασαν αρκετοί και σίγουρα κάποιοι ενδεχομένως να ήταν και ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ σου, αλλά δεν είχαν τέτοια τύχη.

Και αν δεν σε αναδείκνυε από την αφάνεια των Πρεσβειών ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα σε επέλεγε το ΑΚΕΛ για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριε ΜπλακΤζον; Α, πα, πα είδαμε πολιτικούς αχάριστους, αλλά σαν εσένα τέτοιου μεγέθους ΟΥΔΈΠΟΤΕ και μάλλον είσαι εκ των πρωτοπόρων…Για να αντιληφθείτε δε το μέγεθος του ΑΤΟΠΗΜΑΤΟΣ του Μαυρογιάννη, να σας επισημάνουμε ότι με νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, ο εν λόγω κύριος έγινε διπλοθεσίτης αφού κατείχε και θέση διαπραγματευτή και την αντίστοιχη του εκπροσώπου της Κύπρου στον ΟΗΕ. Μάλιστα το ΑΚΕΛ κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι για κάποιο ημέτερο της παραβιάζει τα θέσμια και με βούλα μετατρέπει αξιωματούχο σε διπλοθεσίτη, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άλλοι ικανοί διπλωμάτες. Τώρα συστρατεύτηκε με αυτούς που τον κατηγορούσαν και ξέχασε αυτούς που τον ευεργέτησαν . Όλα αυτά για μου ΟΥΤΟΠΙΑ και ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ότι θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος μας λέει ότι ΞΕΧΑΣΕ να βάλει τον Αναστασιάδη στο φιλμάκι παρουσίασης των επιτευγμάτων του. Για μας αυτό είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Όποιος κι αν είναι ο ΝΙΚΑΡΟΣ και προς αποτροπή των γνωστών κακόβουλων συνειρμών, όσοι παρακολουθούν την στήλη γνωρίζουν ότι ασκούμε την πλέον σκληρή κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είμαστε οι πρώτοι που τον κατονομάσαμε σαν ΝΙΚΟΥΙ, σε συγκεκριμένες του πράξεις.

Μετά περιμένετε εσείς στο Κίτι, στην Λεμεσό, στις Λαϊκές οργανώσεις Παλαιχωρίου , στον ΕΑΣ Αγίου Δομετίου στον ΑΤΛΑγλαντζιάς στην Ομόνοια, ότι αυτός ο άνθρωπος θα γυρίσει να κοιτάξει κάποιον αριστερό από εσάς που δεν τον συνδέει και καμιά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ; Απλώς σας χρησιμοποιούν και πάλι αγαπημένοι μου σύντροφοι για να κάνουν πολιτικά παιχνίδια. Αν παρασύρεται από κάποιο επικοινωνιολόγο και επιδεικνύει τέτοιου είδους αχαριστία στον ευεργέτη του εσάς θα σας στείλει στα γκουλάνγκ της αγνωμοσύνης…

Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Χ. – Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΡΙΧΡΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

Ουάου! Ουάου! Αμάν τι είναι αυτά. Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ από την Επιτροπή Ελέγχου που αποτελούσε το ΥΠΕΡΟΠΛΟ της έγινε πραγματικότητα. Εξάλλου σχεδιαζόταν από το ΑΚΕΛ τα τελευταία χρόνια και επιτεύχθηκε. Οι παροικούντες στο Κοινοβούλιο διαπιστώνουν ότι τα ηνία στην Επ. Ελέγχου, ανέλαβε ο βουλευτής ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, εξ ου και ανέδειξε το αφήγημα του ΑΚΕΛ περί της εμπλοκής ΔΗΣΥ στις πολιτογραφήσεις.

Προς τούτο δε ο ΧριΧρι έκανε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και παρουσίασε το θέμα και φυσικά ήταν καλεσμένος στα τηλεοπτικά πάνελ το επόμενο διάστημα. Όπου κι αν προσκλήθηκε η Ρένα μας δεν ήταν με εισήγηση ΑΚΕΛ, αλλά λόγω της φιλίας της και των σχέσεων με δημοσιογράφους. Από το κόμμα προς τα κανάλια η εντολή είναι ξεκάθαρη. Το ΑΚΕΛ θα εκπροσωπείται για θέματα της Επ. Ελέγχου από τον ΧριΧρι και η Ρένα Χ. θα καλείται μόνο αν το κόμμα δώσει άδεια και δεν έχει άλλους διαθέσιμους.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΊΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Οπόταν το επόμενο διάστημα θα δούμε και την αντίδραση της ΕΙΡΗΝΗΣ Χ. αν και ο πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη ο εκνευρισμός και η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ της Ρένας προς τους ΑΚΕΛικούς είναι διάχυτος και όπως μας περιέγραψε σε έκθεση του ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ η ηγεσία είναι αποφασισμένη σε περίπτωση που η βουλευτής παρεκτραπεί να πάρει τα αναγκαία μέτρα. Πλέον και η Ειρήνη Χ. βρίσκεται σε δυσμενή θέση αφού με τον προεκλογικό αγώνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δύσκολα μπορεί να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ εναντίον του Μαυρογιάννη ενώ για τόσο καιρό ΣΙΩΠΟΥΣΕ προσδοκώντας ότι το ΑΚΕΛ το 2024 θα της επέτρεπε να διεκδικήσει θέση στην Ευρωβουλή.

Καλά ρε Ειρήνη μου πιστεύεις ότι υπάρχει μια στο τρισεκατομμύριο να σε βάλουν στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές; Ψάχνε τον επόμενο σταθμό του πολιτικού σου τρένου γιατί το κόκκινο βαγόνι σου τελείωσε.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, καλά κι εσείς. Δεν εννοούσε ακριβώς ότι ο Γκορμπατσόφ είναι προδότης της Σοβιετικής Ένωσης ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, αλλά ότι με τις πράξεις του ισοπέδωσε το σύστημα και ενίσχυσε τον ρόλο των ΗΠΑ. Μην ξιπάζεστε όπως λένε και στο Δίκωμο για την θέση της στήλης. Χρωστούσα μια χάρη στον αείμνηστο πατέρα του που μου έλεγε να προσέχω τον μιτσή γιατί κάποια μέρα θα γίνει Γ.Γ του ΑΚΕΛ. Ανταπέδωσα…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X