ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Τι άλλο θα κάνει ο Survivor Ντάνος;

Εκτός από γυναίκες στα πόδια του σφάζονται και... τηλεοπτικά κανάλια

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τα μάθατε τα νέα; Η Τάμτα έρχεται στην Κύπρο για να παρουσιάσει το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον. Το Replay θα παρουσιαστεί επίσημα στη Λευκωσία με την παρουσία της Τάμτα (γιατί η πρώτη παρουσίασή του στο ΡΙΚ έγινε χωρίς την ερμηνεύτρια) στις 2 Απριλίου. Παρά μία μέρα να ήταν πρωταπριλιάτικο...

Πηγή μου από το κρατικό και ταλαιπωρημένο ίδρυμα υποστηρίζει πως οι "ειδικές μετρήσεις" του ΡΙΚ φανερώνουν πως το Replay έχει μεγάλη δυναμική. Αναμένεται μάλιστα πως η δυναμική θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο μετά τις εμφανίσεις της Τάμτα σε διάφορες χώρες και επιλεγμένες τηλεοπτικές προβολές σε όλη την Ευρώπη...

Εκτός από γυναίκες στα πόδια του Γιώργου Αγγελόπουλου, άλλως Ντάνου σφάζονται και... τηλεοπτικά κανάλια! Όπως μαθαίνω δύο τουλάχιστον τηλεοπτικοί σταθμοί του έκαναν προτάσεις για να συνεχίσει ως ηθοποιός σε σειρές που ετοιμάζουν. Αυτός προτίμησε να συμμετέχει στη "Γυναίκα χωρίς όνομα", μια παραγωγή του ΑΝΤ1 Ελλάδος η οποία όμως στην Κύπρο προβάλλεται από τον Alpha. Επιπλέον μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη "Γυναίκα χωρίς όνομα" μάλλον θα παραμείνει στον Alpha Κύπρου και στη νέα σειρά που μάλλον ετοιμάζει το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Διά της εις άτοπον απαγωγής δηλαδή μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το ισχυρό δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου μάλλον μένουν στον Alpha.

Μια πηγή μου, μου λέει πως το θέμα ξεκαθαρίζει σύντομα αφού θα παρουσιαστεί, πρώτα στον Alpha το δείγμα (πιλότος) της νέας σειράς με την σεναριακή υπογραφή της Βάνας Δημητρίου. Ως γνωστόν ο Κούλης Νικολάου φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Alpha για την παραγωγή μιας σειράς, ανεξάρτητα από το που θα οδηγήσουν οι διαβουλεύσεις με την ομάδα των τριών...

Φέτος πάντως φαίνεται πως είναι η χρονιά του Ντάνου, αφού εκτός από το ντεμπούτο του στο "Τατουάζ" ως ηθοποιός πια, που ήταν αρχικά για δέκα επεισόδια αλλά κράτησε μέχρι το τέλος της σειράς, θα συμμετέχει τώρα και σε δεύτερη σειρά πρώτης γραμμής, τη "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Παράλληλα έχει μόλις εκδώσει το πρώτο του βιβλίο και πολύ πρόσφατα έδωσε και διάλεξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα τα ριάλιτι, όπου έγινε... χαμός. Κάποιοι έγραψαν πως η προσέλευση στη διάλεξή του ήταν για να την ζηλεύει και ο πιο επιτυχημένος καθηγητής αφού επικράτησε πανικός.

Ο Ντάνος είναι ίσως από τους ελάχιστους για τους οποίους τα ριάλιτι αποδείχθηκαν... χρυσοφόρα. Του έδωσαν ανέξοδα και χωρίς άλλη επένδυση σε χρόνο και χρήμα τρεις τουλάχιστον κερδοφόρες επαγγελματικές ιδιότητες: του ηθοποιού, του συγγραφέα και του... εμπειρογνώμονα για ριάλιτι που γεμίζει τα αμφιθέατρα.

Τουλάχιστον δήλωσε πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση σε σύνολο πληθυσμού ήταν για την εβδομάδα που πέρασε (18-24 Μαρτίου) ο Alpha. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, o Alpha κατέγραψε ποσοστό 13,9% σε σύνολο πληθυσμού με δεύτερο και πολύ κοντά τον ΑΝΤ1 με ποσοστό 13,7%, τρίτο το Sigma με 12,9%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 12,6% και πέμπτο το Omega με 10,5%.
Η άνοδος του Alpha γιορτάστηκε δεόντως από τους διευθυντές και τους εργαζόμενους στο σταθμό, όχι μόνο εσωτερικά στα γραφεία και τα στούντιο του σταθμού στα Λατσιά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανάλογες αναρτήσεις.
Τρία σχεδόν χρόνια μετά την έλευσή του στην Κύπρο ο Alpha έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τις επιτυχίες του και τις επιδόσεις του στη τηλεθέαση.

Χθες, σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις της ΑGB πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν ο ANT1 με 16,3%, δεύτερο το SIGMΑ με 14,6%, τρίτο το Omega με 13,5%, τέταρτος ο Alpha με 13,3%, πέμπτο το PIK1 με 12,5%, έκτο το Extra με 3,1%, στην έβδομη θέση η ERT World με 1,4% και στην όγδοη θέση το PIK2 και το Smile με 1,3% το καθένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X