ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Οι νέες εκπομπές, η αισθητική, ο Κούλλης και ο Λώρης

Όπως μαθαίνω, κάποιοι σταθμοί επωφελούμενοι της τηλεοπτικής κρίσης προχωρούν σε εκκαθαρίσεις

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Συνωστισμός επικρατεί σε αρκετά γραφεία τηλεοπτικών σταθμών. Αιτία η ανανέωση συμβολαίων για εκπομπές, σειρές και γενικά ο προγραμματισμός στο πιο αβέβαιο τοπίο που έζησε η κυπριακή τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Όπως μαθαίνω, κάποιοι σταθμοί επωφελούμενοι της τηλεοπτικής κρίσης προχωρούν σε εκκαθαρίσεις. Κι αυτό περιλαμβάνει από δημοσιογράφους μέχρι ηθοποιούς και τεχνικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τα κακά μαντάτα να γίνονται σύντομα γνωστά...

Για κάποιους η κρίση προβάλλεται και ως ευκαιρία αφού προτείνουν παραγωγές χαμηλού κόστους αναμένοντας το ΟΚ των καναλιών.
Το σίγουρο είναι πως κάποια άτομα βγαίνουν από τη ναφθαλίνη. Η κρίση και τα χαμηλά μπάτζετ βοηθούν τα μέγιστα για την επαναφορά τους...

Αναμείνατε...

Αισθητική... απείρου κάλλους φαίνεται πως θα έχει η νέα εκπομπή του Sigma «3 Λαλούν» η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 20 Απριλίου. Είπα πως δεν θα μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάζω κάτι πριν το δω αλλά κάποιοι δεν μας αφήνουν να... αγιάσουμε. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος: Το τρέιλερ με τον Κούλλη Νικολάου να προαναγγέλλει την εκπομπή και να αναφωνεί πως «Το βράδυ όταν κοιμάμαι φοράω στρινγκ» είναι, όπως και να το δεις, όπως και να το ακούσεις, όπως και να το φανταστείς... ανατριχιαστικό!

Εκπομπή γέλιου ή horror θα είναι τελικά το «3 Λαλούν»;

Θα αναμένω να δω και θα επανέλθω...

Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι: Νικόλας Ιωαννίδης, Στάλω Πατσιά και Νατάσα Κακούτση.

Ο Λώρης Λοϊζίδης συνεχίζει το... παραμύθι του. Αναφέρομαι στη σειρά "Παραμύθι αλλιώς" το οποίο προβλήθηκε στον Alpha αλλά σταμάτησε νωρίς, αφού επρόκειτο για ακριβή σειρά που δεν εξασφάλισε την αναμενόμενη τηλεθέαση.

Ο Λώρης από καιρό θέλει να επαναφέρει τη σειρά και είναι αποφασισμένος, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, να προχωρήσει με όποιο κανάλι ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Πρόσφατα άρχισε τη διαπραγμάτευση, πρώτα με τον ΑΝΤ1 με τον οποίο είχε την πετυχημένη συνεργασία για το "La pasta pomilωρι" και παλαιότερα την πολύ πιο πετυχημένη "Αίγια φούξια". Δεν αποκλείεται, όμως, το "Παραμύθι όπως πρέπει", όπως θα είναι ο νέος τίτλος της σειράς, να καταλήξει σε άλλο κανάλι...

Δύο εκπομπές του ΡΙΚ έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, "ό,τι και να λένε κάποιοι, όσο και να μας κατηγορούν", σύμφωνα με υψηλά ιστάμενο του ιδρύματος. 

Οι παρουσιαστές των εκπομπών είναι ενήμεροι, αν και δεν έχουν ακόμη υπογράψει και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν...

Τι λέει η τηλεθέαση; 

Πολύ κοντά κινούνται τα ποσοστά τηλεθέασης των μεγάλων κυπριακών τηλεοπτικών σταθμών. Κάτι που φανερώνει πως κανένα κανάλι δεν ξεχωρίζει και κυρίως δεν ξεχωρίζει για πολύ...

Χθες βράδυ η τηλεθέαση ανά κανάλι κινήθηκε σε ποσοστά των 13%-14%. Πρώτος έκοψε το νήμα ο ΑΝΤ1 με 14,7%, δεύτερο το Sigma με 13,7%, τρίτο το Alpha με 13,4%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 13,1% και πέμπτο το Omega με 12,1%.

Το Extra κατέγραψε 2,4%, η ERT World 1,6% και το ΡΙΚ2 1,3%.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X