ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα “Que te la pongo” στη Σαριπόλου και η επανασύνδεση των κυριών ένεκα Αποκριών

Gossip Girl

Gossip Girl

Είναι από τις λίγες φορές που δεν ξέρω από που να αρχίσω, µιας και η εβδοµάδα που πέρασε είχε τόσα πολλά και άκρως αντιφατικά µεταξύ τους, που η διάθεσή µου είναι tres mal.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία µονοπωλεί τις συζητήσεις µας τόσο µε τη Celine και τον Theo, όσο και µε τον Francois. Οι εικόνες φρίκης που καθηµερινά βλέπουµε µε έχουν καταρρακώσει. Μάλιστα, απορώ πώς µερικοί καταφέρνουν να είναι στον κόσµο τους. Οκ καταλαβαίνω ότι ο καθένας µας µε το που κλείσει η πόρτα του σπιτιού του θα σκεφτεί τα δικά του προβλήµατα, από τα πιο ασήµαντα έως τα πιο σοβαρά, ωστόσο, ο οργανισµός µου αδυνατεί να δεχθεί τις υπερβολές, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.

Προς τι όλες αυτές οι ηθικολογίες; Με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα οι δήθεν «φιλάνθρωποι». Από τη µία διοργανώνεις gala-dinner για άπορα παιδιά, σε ένα τέτοιο παρευρεθήκαµε προσφάτως µε τη Celine και από την άλλη, την ίδια ώρα που σκοτώνονται αθώες ψυχούλες, εσύ χορεύεις στους ρυθµούς του “Que te la pongo”.

Αν και µε την κολλητή είχαµε έτοιµες τις αποκριάτικές µας στολές, για να ακριβολογώ τις ράψαµε στα µέτρα µας για να αποφύγουµε τυχόν οµοιότητες µε γνωστές κυρίες τις οποίες θα συναντούσαµε σε αποκριάτικο party, τελικά τις φυλάξαµε για του χρόνου. Αφότου προέκυψαν όµως όλα αυτά, δεν είχαµε καθόλου διάθεση για γλέντι και χορό. Προτιµήσαµε να πάµε σε ένα από τα πιο trendy εστιατόρια της πρωτεύουσας, οικογενειακώς, όπου απολαύσαµε καλό φαγητό και ωραία ατµόσφαιρα, µακριά από γλέντια και χορούς. Ενόσω βρισκόµασταν εκεί, ο Theo, που δεν ξεκολλά από το Instagram, άρχισε να µας δείχνει posts και stories γνωστών κυριών οι οποίες ξεσάλωναν σαν να µην υπήρχε αύριο. Μάλιστα στα όσα είδαµε, πετύχαµε και ένα δίδυµο που προ µηνός είχε µαλλιοτραβηχτεί για άγνωστο λόγο. Οι κυρίες, ενώ είπαν τα χειρότερα η µία για την άλλη, έβαλαν νερό στο κρασί τους… ένεκα Αποκριών!

Ακύρωσαν την παρέλαση λόγω πολέµου και κορωνοϊού, αλλά αυτό που γινόταν την περασµένη Κυριακή στη Σαριπόλου ήταν κάτι το αδιανόητο. Μόνο µία φωτογραφία είδα, που τραβήχτηκε από drone και µε έπιασε ασφυξία, όχι και να φανταστώ τον εαυτό µου εκεί! Χιλιάδες ο κόσµος ο οποίος ήταν µαζεµένος εκεί για να διασκεδάσει χωρίς να υπάρχει αύριο, χωρίς να υπάρχει κορωνοϊός και πόλεµος… Θα µου πείτε, έχει δύο χρόνια που το στερούνται, αλλά και πάλι, όταν βλέπεις κάτι τέτοιο σκέφτεσαι ότι καλύτερα να γινόταν η παρέλαση. Τουλάχιστον στην παρέλαση, δεν θα συγκεντρωνόταν όλος ο κόσµος σε έναν χώρο. Και πάλι, πώς θα σας φαινόταν η ιδέα όλοι αυτοί αντί να έδιναν ραντεβού για ποτά και Volare, να διαδήλωναν για τα εκατοµµύρια των Ουκρανών που αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα τους και για όλα τα γυναικόπαιδα που ζουν στα καταφύγια σε άθλιες συνθήκες;

Όσο για την καθαρά ∆ευτέρα, τόσες φωτογραφίες από λαγάνες µαζεµένες οµολογώ δεν είχα ξαναδεί στη ζωή µου. Έµοιαζε σαν challenge «Ποια θα ανεβάσει την καλύτερη φωτογραφία λαγάνας;». Βάλσαµο σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου ήταν η ψαροταβέρνα που επέλεξε ο Francois να πάµε, µιας και ξέρει πως σιχαίνοµαι τα χωράφια και τους αγρούς τέτοια µέρα.

Υ.Σ. Πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθεί µία σχέση η οποία θα φέρει λίγο τα πάνω-κάτω, µιας και θα αλλάξει δεδοµένα που κάποιοι προσπάθησαν να πλασάρουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL