ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα και ο νέος έρωτας της παρουσιάστριας

Κι εκεί που νόµιζα ότι χρειάζοµαι ένα ακόµη λόγο να ταξιδέψω για να νιώσω πως βρίσκοµαι στο εξωτερικό, ήρθε το 2ο Cyprus Cocktail Festival και τα ανέτρεψε όλα.

Gossip Girl

Gossip Girl

Κι εκεί που νόµιζα ότι χρειάζοµαι ένα ακόµη λόγο να ταξιδέψω για να νιώσω πως βρίσκοµαι στο εξωτερικό, ήρθε το 2ο Cyprus Cocktail Festival και τα ανέτρεψε όλα. Πραγµατικά δεν έχω λόγια για να σας περιγράψω πόσο ωραία πέρασα το βράδυ της περασµένης Τρίτης στον ∆ηµοτικό Κήπο Λευκωσίας. Η ατµόσφαιρα, ο κόσµος, η µουσική… Ένιωθα σαν να βρισκόµουν σε άλλη χώρα. Υπέροχα δροσιστικά cocktails, απίστευτο vibe από το κοινό και η διάθεση στα ύψη. Είναι Πέµπτη και ακόµη σκέφτοµαι το gin cocktail που απολάµβανα µε τους ρυθµούς της µουσικής. Τελικά εµείς οι Κύπριοι, όταν βρούµε την κατάλληλη ευκαιρία, την αρπάζουµε και µπορούµε να διασκεδάσουµε µε την ψυχή µας αφήνοντας πίσω µας κάθε ίχνος δηθενισµού.

Την επόµενη µέρα κι ενώ προσπαθούσα να αναρρώσω από το hangover του φεστιβάλ, είπα να απολαύσω κανένα healthy smoothie και έκλεισα ραντεβού µε τα κορίτσια στο αγαπηµένο µας pilates studio όπου πάµε για την πρωινή µας γυµναστική. Εκεί µε ενηµέρωσαν για τα τεκταινόµενα του σαββατοκύριακου που οµολογουµένως είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Céline βρέθηκε στην ίδια πτήση για Αθήνα µε αρκετές αναγνωρίσιµες κυρίες, οι οποίες βρέθηκαν στην ελληνική πρωτεύουσα για το weekend. Οι Μαρίτα Βασιλείου, Στάλω Ηλία και Έλβα Μιχαηλίδου µε την παρέα τους χαλάρωσαν µε βόλτες και shopping στο Κολωνάκι ενώ τα βράδια πέρασαν και από τα µπουζούκια διασκεδάζοντας στους ρυθµούς του Βέρτη. «Μετά από την COVID εποχή, µια Αθήνα επιβάλλεται» φέρεται να είπε στη Céline γνωστή κυρία, η οποία -όπως µάθαµε- έκλεισε τραπέζι σε όλα τα ακριβά εστιατόρια της πόλης και ξόδεψε µια περιουσία µιας και µοναδικός της στόχος ήταν να κάνει show off στους ακολούθους της ποστάροντας φωτογραφίες στο Instagram. Oh mon Dieu, περάσαµε τόσα και δεν µαθαίνουµε.

Πωπώ, ζήλεψα το girls gathering της περασµένης Τετάρτης στο Amara. Η Σύλβια Μαυροπούλου, η Λεώνη Συµεωνίδου, οι αδελφές Μιχαηλίδου και η Στεφανία Μιτσίδου βρέθηκαν για taco night στο ξενοδοχείο και, όπως φαίνεται από τα posts και τα stories που ανέβαζαν, πρέπει να πέρασαν µια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά.

Tip of the week: προσέξτε τι εκµυστηρεύεστε στην κοµµώτρια, την αισθητικό και τη νυχού! Σας έχω νέα! Αυτές δεν ξέρουν να κρατούν µυστικά! Εκτός από τη λίστα που κατέχουν µε όσες έχετε αγόρια λαίµαργα, µη µοιράζεστε µαζί τους λεπτοµέρειες γιατί κάνουν τις συνδέσεις και ξέρουν ποια είναι µε ποιον και τούµπαλιν. Για σας τις παντρεµένες µιλώ. Άσε που δεν είναι και το πλέον πρέπον να τους λέτε τι κάνετε και πως είσαστε τόσο έξυπνες και άξιες να τα γυροφέρνετε µε τέτοιο τρόπο που ο σύζυγός σας δεν παίρνει χαµπάρι! Τέτοιες πληροφορίες δεν τις µοιράζεστε µε τις αισθητικούς σας. Σας έχω πει πως µε ένα τρόπο πολύ µαγικό τα νέα έρχονται και µε βρίσκουν χωρίς κανένα κόπο πια!

Κι επειδή δεν αντέχω, θα σας βάλω ένα ωραίο κουίζ: Ποια φρεσκοχωρισµένη επιχειρηµατίας και παρουσιάστρια φέρεται να είναι ξανά ερωτευµένη και οι πληροφορίες µου τη θέλουν το τελευταίο διάστηµα να πηγαίνει προς Λάρνακα µεριά; Το σίγουρο είναι ότι έχουν δύο κοινά. Είναι και οι δύο εντυπωσιακοί και τους ενώνει η αγάπη τους για τη γυµναστική.

Αυτά για σήµερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL