ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο νέος έρωτας της influencer και ποιες αδηµονούν για τον πόλεµο της ξαπλώστρας

Οι αγκαλιές στη µέση του δρόµου και οι κυρίες που το παίζουν rich & famous

Gossip Girl

Gossip Girl

Αυτή τη στιγµή που µε διαβάζετε, εγώ βγάζω µε τη Celine selfies µε φόντο τους ανεµόµυλους της Μυκόνου. Ναι, είναι γιορτές και είµαι excited που πήρα τα παιδιά και τον Francoise και µαζί µε τη Celine, το νέο της αµόρε και τον Theo βρεθήκαµε στη Μύκονο. Καιρός ήταν, αφού µετά από δύο χρόνια εγκλεισµού επιτέλους ταξιδέψαµε αυτές τις µέρες, σαν τις παλιές καλές εποχές! Αν και φυσάει στο νησί των ανέµων, µαζί µε τον Theo φροντίσαµε να είναι όλα absolutely perfect. Κάναµε την έρευνά µας σε ένα «pre-easter holiday meeting», όπως το ονόµασε και οργανωθήκαµε για το πού θα πάµε και τι θα απολαύσουµε κατά την παραµονή µας εδώ.

Χθες βράδυ διοργανώσαµε ένα soirée στο ξενοδοχείο και µετά από τρία ποτήρια σαµπάνιας δεν µπορούσαµε να αφήσουµε ασχολίαστο το νέο amore γνωστής κύπριας influencer, το οποίο «παρουσίασε» το περασµένο weekend, µέσα από story της ξαπλωµένη στην αγκαλιά του, µιας και απόλαυσαν ροµαντικό Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Λίγο πριν πετάξουµε για Μύκονο, περάσαµε και από ένα σύντοµο σολάριουµ session για να πάρουµε λίγο χρωµατάκι και εκεί πετύχαµε δύο γνωστές κυρίες οι οποίες σχολίαζαν πόσο τυχερή είναι η Ramona που αυτές τις µέρες απολαµβάνει τις διακοπές της στην Ινδία οικογενειακώς. Λίγες µέρες µετά, το διαπιστώσαµε κι εµείς, από τα ποστ της στο Instagram.

Ξέχασα να σας πω πόσο υπέροχα περάσαµε τις προάλλες στο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του συζύγου της αγαπηµένη µας φίλη από τη Λεµεσό. Από που να αρχίσω; Από την ατµόσφαιρα, το φαγητό, τα γλυκά ή το κέφι που κράτησε µέχρι πρωίας; Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Οι Λεµεσιανοί στη διασκέδαση είναι σε άλλο level.

Έρχεται καλοκαιράκι και όπου σταθείς και όπου βρεθείς όλοι συζητάνε για τη νέα άφιξη στη Λεµεσό, που δεν είναι άλλη από το διάσηµο εστιατόριο Nammos. Εκεί που είµαι σίγουρη ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα γίνεται ο πόλεµος της ξαπλώστρας, των πιο γυµνασµένων γοφών και των πιο σέξι µαγιό. Ήδη κι εγώ έχω µπει σε πρόγραµµα αυστηρής διατροφής, προκειµένου µέχρι τον Ιούνιο να είµαι έτοιµη. Πάντως, στα γκρουπ που έχουµε οι περισσότερες περιµένουν µε αγωνία ηµεροµηνία, ενώ κάνουν διαδικτυακά παραγγελία του 5ου µαγιό για τη σεζόν!

Μπορεί να διανύουµε άγιες µέρες, δεν µπορώ όµως να µην παραδεχτώ ότι έχω µπουχτίσει µε το πλέον γραφικό ζευγάρι της σοουµπίζ. Πόσο tragic είναι όλο αυτό που παρακολουθούµε από παντού, µε πληροφοριοδότες τους ίδιους. Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έχουν κουράσει αφάνταστα. Οκ στην αρχή ξεκίνησε ως αστείο, γελάσαµε δεν µπορώ να πω, πλέον είναι θέµα αισθητικής και η δική µου δεν τους αντέχει άλλο. Το κουφό είναι ότι εκτός του να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί το πόσο ερωτευµένος είναι, διαφηµίζει το ότι πνευµατικοί του γονείς είναι το Προεδρικό ζευγάρι. ∆εν αντέχονται. Basta!

Υ.Σ. Αναµείνετε τριγµούς σε επιχειρηµατικούς κύκλους του νησιού. Έπεται αποκάλυψη παράνοµου ζευγαριού πέραν πάσης υποψίας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL