ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεκόρ τηλεθέασης για το ''Casa de Mikel'' με τον Τάσο Τρύφωνος

Με το ''Casa de Mikel'' να κτυπάει την κορυφή της τηλεθέασης, ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι της μέρας

Ο Τάσος Τρυφωνος ήταν ο καλεσμένος χτες βράδυ στο show του ΑΝΤ1, ''Casa de Mikel'' και τα μηχανάκια της Nielsen κτύπησαν ''κόκκινο'' αποδεικνύοντας ότι είναι ο πιο δυνατός κρικος.

Συγκεκριμένα όση ώρα ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν στον αέρα του ''Casa de Mikel'' η τηλεθέαση κυμάνθηκε πάνω από το 40%. Στο σύνολο έφτασε στο 41.1% και στο δυναμικό κοινό στο 44.2%! Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε τα μεγαλύτερα της νούμερα μέχρι σήμερα με καλεσμένο τον δημοφιλή παρουσιαστή του ''Πιο Αδύναμου Κρίκου'' σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Τάσος διηγήθηκε απολαυστικά διάφορες ιστορίες με πρωταγωνιστές τον ίδιο και διάσημους καλλιτέχνες, αφηγήθηκε την επεισοδιακή πρώτη του συνέντευξη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ένα σπαρταριστό επεισόδιο με τον Ηλία Ψινάκη και ο Μιχάλης Σοφοκλέους του θύμισε ότι κάποτε τραγούδησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παίζοντας το συγκεκριμένο βίντεο.

Επίσης μάθαμε ότι ο Μιχάλης Σοφοκλέους βρέθηκε στο πρωινό του ΣΠΟΡ FM αφού πρώτα αντικατέστησε για λίγες μέρες τον Τάσο στο πρωινό του LOVE FM 100.7 με τη Χριστιάνα Αρτεμίου. Εκεί τον άκουσαν οι ιδιοκτήτες του σταθμού και του έκαναν πρόταση για το ραδιόφωνο.

Με το ''Casa de Mikel'' να κτυπάει την κορυφή της τηλεθέασης χτες, ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι της μέρας με δεύτερο τον ALPHA.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X