ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύποπτη ψηφοφορία στην Βουλή εκνεύρισε τον Συλλούρη (Vid)

Δύο ψηφοφορίες με... διαφορετικό αριθμό ψήφων

Οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι, είτε για να γελάς, είτε για να κλαις, με αυτά που βλέπεις και ακούς να  διαδραματίζονται εντός. Στην Ολομέλεια της Παρασκευής, σε δύο ψηφοφορίες, ψήφισε διαφορετικός αριθμός βουλευτών, με τον Πρόεδρο του Σώματος, Δημήτρη Συλλούρη, να γίνεται έξω φρενών και να διατάζει έρευνα.

Την επισήμανση ότι στις δύο ψηφοφορίες ψήφισαν, την πρώτη φορά 46 και την επόμενη... 47 βουλευτές, έκανε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά, σύμφωνα με τα όσα παρακολουθήσαμε στο ρεπορτάζ του ΡΙΚ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τότε, ο Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε έντονο ύφος, εξέφρασε την υποψία ότι βουλευτής που ήταν παρών ψήφισε και για βουλευτή ο οποίος δεν παρίστατο στην διαδικασία, φωνάζοντας ότι «θα διασυρθούμε ως Βουλή».

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, απευθυνόμενος προς τον κ. Συλλούρη, του ζήτησε να διεξάγει την έρευνά του και να επανέλθουν.

Απαντώντας στον κ. Νεοφύτου, ο Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι θα ζητήσει να γίνει καταγραφή των ονομάτων των βουλευτών που ήταν παρόντες στην σημερινή Ολομέλεια, να λάβει την λίστα στο γραφείο του και το τί θα πράξει στην συνέχεια, αφορά τον ίδιο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X