ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης: Σκοπός μου δεν είναι να θέσω διαχωριστικές γραμμές

«Είμαστε εδώ άτομα από όλους τους κομματικούς χώρους, ανέντακτοι, νέοι ψηφοφόροι, και αυτό είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας μας»

ΚΥΠΕ

«Ηχηρό μήνυμα ενότητας, συμπόρευσης και στήριξης» στον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη έστειλαν κάτοικοι των ορεινών περιοχών της επαρχίας Πάφου, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, σχετικά με τις συναντήσεις και δραστηριότητες του κ. Χριστοδουλίδη τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε την Παρασκευή από φίλους και υποστηρικτές της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη, «παρευρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της κοινότητας Φύτη και των περιχώρων» για να τον ακούσουν και να συνομιλήσουν μαζί του για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε στην ομιλία του ότι δεν πήγε εκεί για να διχάσει και να θέσει διαχωριστικές γραμμές. «Είμαστε εδώ άτομα από όλους τους κομματικούς χώρους, ανέντακτοι, νέοι ψηφοφόροι, και αυτό είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας μας», είπε.

Προστίθεται ότι ο κ. Χριστοδουλίδης, αποδεχόμενος πρόσκληση των κοινοτικών συμβουλίων του Στρουμπιού και της Κρήτου Μαρόττου, παρέστη στα ετήσια φεστιβάλ των δύο κοινοτήτων για να απευθύνει χαιρετισμό ενώ παρέστη και στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του πεσόντα κατά τη Β’ φάση της τουρκικής εισβολής, Σάββα Αντωνιάδη, που τελέστηκε στη Γιόλου της Πάφου.

Την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου, προστίθεται, βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι και υποστηρικτές του στην Τριμίκλινη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κοινοτάρχες των χωριών της περιοχής σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συνομίλησε επίσης με εκατοντάδες πολίτες, κατοίκους της κοινότητας και άλλων περιοχών που θέλησαν να επισκεφθούν την Τριμίκλινη για να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί του καθώς επίσης να καταθέσουν στην ομάδα του επιτελείου που τον συνόδευε ζητήματα που τους αφορούν, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση