ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στον αέρα: «Τα show αλλού» (Vid)

Έντονος καβγάς Χαραλαμπίδου-Τορναρίτη για το Πόρισμα

Όλα τα συστατικά υπήρχαν το πρωί της Παρασκευής στο στούντιο του Σίγμα, ώστε το κλίμα να γίνει ιδιαίτερα εκρηκτικό και η ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι. Θέμα της συζήτησης ήταν ξανά το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και καλεσμένοι στο στούντιο ήταν ο Νίκος Τορναρίτης εκ μέρους του ΔΗΣΥ, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εκ μέρους του ΑΚΕΛ και ο Κώστας Μαυρίδης εκ μέρους του ΔΗΚΟ. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο καβγάς ανάμεσα σε Χαραλαμπίδου και Τορναρίτη δεν άργησε να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο»...


Έθεσε την παραίτησή του ο Χάρης στον Αναστασιάδη


Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, η κ. Χαραλαμπίδου χαρακτήρισε δυσλεκτική την Κυβέρνηση, σε σχέση με την ερμηνεία του πορίσματος, προκαλώντας το σχόλιο του κ. Τορναρίτη, ο οποίος έκανε λόγο για ρατσιστικά σχόλια τα οποία προσβάλλουν τα δυσλεκτικά άτομα.

Σε άλλο σημείο κι ενώ η κ. Χαραλαμπίδου κλήθηκε να κάνει το καταληκτικό της σχόλιο, μίλησε για προσωπική επίθεση εναντίον της από τον κ. Τορναρίτη, προσπαθώντας να εξηγήσει την θέση της. Τότε, παρενέβη ο συνομιλητής της και ο καβγάς άναψε ξανά, για να ακούσουμε την επική ατάκα: «το ξέρουμε ότι θέλετε να εκλεγείτε, κ. Τορναρίτη!». Παρ' όλ' αυτά, ο κ. Τορναρίτης έριξε την ατάκα για τους... Αϊνστάιν και Μπετόβεν, οι οποίοι, ο ένας ήταν δυσλεκτικός και ο άλλος ήταν κωφός... για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Κυβέρνηση είναι το ίδιο ευφυής με τις δύο αυτές μεγάλες προσωπικότητες!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X