ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο στούντιο με Γεάδη και Μορφάκη - Αγανάκτησε ο Δημητρόπουλος (Vid)

Από την φυγοστρατία του ΕΛΑΜ, στις πυρκαγιές και στην Χρυσή Αυγή

Όσο πάει και αγριεύει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ με φόντο την φυγοστρατία και τους λόγους που επικαλούνται στελέχη του ΕΛΑΜ για την μη στράτευσή τους. Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, το στούντιο του Σίγμα θύμιζε αρένα με τον παρουσιαστή, Ανδρέα Δημητρόπουλο, να προσπαθεί να διαιτητεύσει τον άγριο καβγά, ανάμεσα στον Γεάδη Γεάδη και στον Μορφάκη Σολωμονίδη.

Η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο κ. Γεάδη αντέστρεψε τα πυρά για την φυγοστρατία στον κ. Σολωμονίδη, ενθυμούμενος τις πυρκαγιές της Σολέας και της Χοιροκοιτίας, όταν μέλη του ΕΛΑΜ, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου, είχαν πάει εθελοντικά για να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Σολωμονίδης τον ρώτησε εάν είναι βέβαιος πως ο ίδιος δεν ήταν εκεί και ρώτησε εάν το γεγονός ότι βοηθούν εθελοντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών σχετίζεται με τους λόγους που προβάλλουν τα στελέχη του ΕΛΑΜ, ώστε να μην υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Σε άλλο σημείο του καβγά, ο εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ έθεσε στον ομόλογό του του ΕΛΑΜ το θέμα «Χρυσή Αυγή», καθώς και το θέμα των στρατιωτικών προδιαγραφών εκπαιδεύσεων των μελών του κόμματος του κ. Γεάδη. Ο τελευταίος προέβαλλε πρωτοσέλιδα εφημερίδων που αναφέρονταν στην ΕΔΕΚ, ρωτώντας σε έντονο ύφος γιατί το κόμμα του κ. Σολωμονίδη δεν απάντησε σε αυτά τα δημοσιεύματα, μέχρι που έφτασαν να φωνάζουν κι οι δύο ταυτόχρονα, προσπαθώντας να ακουστούν... 

Η κατάσταση έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο», Ανδρέα Δημητρόπουλο, ο οποίος μάταια τους παρακαλούσε να ηρεμήσουν και να προβούν στα καταληκτικά τους σχόλια.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση