ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Twitterομαχία» Αβέρωφ – Περδίκη

«Ας μην μιλούμε λοιπόν για λαϊκισμούς φίλε πρόεδρε»

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν διαδικτυακά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων. Ο κύριος Περδίκης έγραψε, «Φαίνεται είναι μονόδρομος στο να δημιουργήσουμε ένα όχημα, ένα φορέα διαχείρισης κακών δανείων.. Δεν μπορεί αυτός ο Φορέας να είναι 100% κρατικός". Ποιος το είπε αυτό, στις 15/3/2018;» κάνοντας αναφορά στον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε γράφοντας, «Και που επιμένω ότι θα πρέπει: 1. Να βρούμε στρατηγικό επενδυτή και 2. Η διοίκηση και διεύθυνση να αναληφθεί από τον στρατηγικό επενδυτή».

Οι μπηχτές μεταξύ των δύο δεν σταμάτησαν εδώ με τον κύριο Περδίκη να επανέρχεται και να γράφει «Αβέρωφ είναι καιρός να αποφασίσεις ότι είσαι ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος και δεν αρκεί να κάνεις προβλέψεις και να μας δίνεις συμβουλές. Ο καιρός περνά. Είναι δισεκατομμύρια η υπόθεση αυτή.

Στο ίδιο ύφος και η απάντηση του κύριου Νεοφύτου, «Εγώ το ξέρω. Αλλά ξέρω και ότι χρειάζομαι και λιγότερους λαϊκισμούς στην Βουλή».

Τέλος ο κύριος Περδίκης έγραψε, «Στο θέμα του φορέα μη εξυπηρετούμενων δάνειων στη σύσκεψη του προεδρικού στις 15/3/2017 σημειώθηκε υπεύθυνη συναίνεση. Φύγαμε από εκεί και κάνατε του "κεφαλιού σας". Ας μην μιλούμε λοιπόν για λαϊκισμούς φίλε πρόεδρε».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X