ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Κόμμα για τα Ζώα «πυροβολεί» τον Χαμπουλλά για τα αμπελοπούλια

Ζητά παρέμβαση του Γ. Εισαγγελέα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα τις πρόσφατες αναφορές του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευγένιου Χαμπουλλά κι αν προκύπτουν ποινικά ή άλλα αδικήματα να προχωρήσει στην άμεση διερεύνησή τους.

Το Κόμμα, με σημερινή ανακοίνωσή του, καταδικάζει τις τελευταίες δηλώσεις και τοποθετήσεις του κ. Χαμπουλλά «με τις οποίες στην ουσία προτρέπει τους πολίτες αυτής της χώρας να χρησιμοποιούν βία», προσθέτοντας ότι τέτοιες δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν θέση σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. «Σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε πολίτης , και πόσο μάλλον ένας πρώην βουλευτής, δεν έχει το δικαίωμα να προτρέπει ή να ωθεί τους πολίτες σε πράξεις βίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο ακτιβισμός για τον οποίο εκφράστηκε ο κ. Χαμπουλλάς με αποτρόπαιο και καταδικαστέο τρόπο, έχει ένα μεγάλο φάσμα το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αφορά τα ζώα αλλά και σε ακτιβιστές όλων των κατηγοριών που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες και να τους προβληματίσουν για το μέλλον του τόπου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X