ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«This is Cyprus... όχι, τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα»

Η ανάρτηση του Λουκά Φουρλά

24news team

Ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε για τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο 24ώρο, με αφορμή τα όσα έφερε στο φως το δημοσιογραφικό δίκτυο AlJazeera.

«This is Cyprus" λοιπόν; Όχι. Για μας δεν είναι αυτή η Κύπρος μας. Υπάρχει και η Κύπρος όλων όσων δεν καταδέχτηκαν ποτέ να λερώσουν τα χέρια τους με βρώμικο χρήμα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση ενώ σημειώνει πως «τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα».

Αυτούσια η ανάρτηση

«This is Cyprus" λοιπόν; Οχι. Για μας δεν είναι αυτή η Κύπρος μας. Υπάρχει και η Κύπρος όλων όσων δεν καταδέχτηκαν ποτέ να λερώσουν τα χέρια τους με βρώμικο χρήμα. Όλων όσων δουλεύουν έντιμα πληρώνουν τους φόρους τους και αγαπούν την πατρίδα τους, η Κύπρος όπου οι αξίες και οι αρχές μπαίνουν πάνω από λεφτά αξιώματα και θέσεις. Υπάρχει η Κύπρος των απλών πολιτών που μπορεί να τα βγάζουν δύσκολα με τον μισθό τους κάθε μήνα αλλά θα δώσουν από το υστέρημά τους σε κάποιον που έχει περισσότερη ανάγκη από αυτούς. Υπάρχει και η Κύπρος για την οποία αξίζει κάποιος να αγωνισθεί και να προσφέρει. Η άλλη Κύπρος την οποία κάποιοι επικαλούνται θα πρέπει να τελειώσει. Και μαζί της όλοι αυτοί που την υπηρέτησαν. Και μια συμβουλή. Τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα. Η αξιοπρέπεια κερδίζεται. Δεν αγοράζεται, όσα εκατομμύρια και αν έχει κάποιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X