ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεμιστοκλέους vs Αβέρωφ: «Στραπατσάρισε την παράταξη» (Vid)

Βαριές οι κατηγορίες του πρώην βουλευτή προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Φωτιές άναψε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, με αφορμή το διευρυμένο πολιτικό γραφείο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουνίου. Ο κ. Θεμιστοκλέους, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, το πρωί της Τετάρτης 11 Ιουνίου, επιτέθηκε στον Πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, για την πορεία που ακολουθεί η πολιτική παράταξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο κ. Θεμιστοκλέους εξαπέλυσε πυρά κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου, κατηγορώντας τον ευθέως για τις απώλειες που καταγράφει ο ΔΗΣΥ, σε δυναμική και ποσοστά σε εκλογικές αναμετρήσεις, από τότε που ο τελευταίος ανέλαβε τα ηνία του κόμματος. 

Ο κ. Θεμιστοκλέους είπε χαρακτηριστικά ότι, «για δεκαετίες, αυτή η παράταξη κατέγραφε μεγάλα ποσοστά σε εκλογικές διαδικασίες και δεν ήταν αυτό αυτοσκοπός. Ήταν μια παράταξη σφριγηλή, την οποία σήμερα ο κος Αβέρωφ Νεοφύτου έχει στραπατσάρει πολλαπλώς και έχει καταντήσει τον συναγερμικό κόσμο να θεωρεί το κόμμα του αγνώριστο (...) Οι συναγερμικοί σήμερα, όλοι σχεδόν, αναγνωρίζουν ότι το κόμμα τους είναι κάτι άλλο από αυτό στο οποίο μπήκαν κάποτε, υπέφεραν τα πάντα και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις».

Καταλήγοντας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος, λέγοντας ότι «αν πραγματικά αγαπά τον Συναγερμό, αν πραγματικά αγαπά τον τόπο», είναι πάει σε εκλογές, ώστε να κληθεί ο συναγερμικός κόσμος να αποφασίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X