ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν αγανάκτηση...»

Τι αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας

Ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Σαββίδη σε σχέση με όσα έφερε στο φως το δημοσιογραφικό δίκτυο AlJazeera

 

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από το δημοσιογραφικό δίκτυο Al Jazeera προκαλούν αγανάκτηση, θυμό και ανησυχία στους πολίτες.

Αναγνωρίζοντας τον σοβαρό θεσμικό ρόλο που απορρέει από τις συνταγματικές εξουσίες μου, έχω δώσει από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες στην Ηγεσία της Αστυνομίας όπως προβεί στην πλήρη, ενδελεχή και εις βάθος διερεύνηση για το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από οποιονδήποτε. Πέραν τούτου, συγκάλεσα σήμερα σύσκεψη στο Γραφείο μου, στην παρουσία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας, του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων και υψηλόβαθμων στελεχών του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος της Αστυνομίας, κατά την οποία δώσαμε τις αναγκαίες κατευθύνσεις και καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα προβώ σε ό,τι άλλο κριθεί υπό τις περιστάσεις ως αναγκαίο, πάντοτε με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X