ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα αμπελοπούλια ανάβουν φωτιές στον ΔΗΣΥ – Έξαλλος με Χαμπουλλά ο Αβέρωφ

«Να την αποσύρει αλλά και δημόσια να απολογηθεί»

Αντρέας Γιωργαλλάς

Δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Αβέρωφ οι αναρτήσεις συναγερμικών στελεχών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πρώτα η ανάρτηση της Ελένης Σταύρου, μετά ο Λακκοτρύπης και τώρα ο Χαμπουλλάς φέρνουν αντιδράσεις από τους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ σε θέση που να καλείται συχνά-πυκνά να τοποθετηθεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ φαίνεται ότι εκνευρίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι ακτιβιστές μάζεψαν 2596 ξόβεργα, 53 δίχτυα και συνέβαλαν στην απελευθέρωση 69 πουλιών.

Συγκεκριμένα ο κύριος Χαμπουλλάς έγραψε στο facebook σχολιάζοντας την είδηση:

«Αυτοί δεν είναι ακτιβιστές αλλά ρουφιάνοι του κερατά! Οι ακτιβιστές εξ ονόματος δεν αναλαμβάνουν αποστολές σε συνεργασία με την αστυνομία και το κράτος. Δυστυχώς όμως η στάση του υπουργείου Δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι παρόμοια με αυτήν που είχαν οι συνεργάτες των Άγγλων το 55! Ποιος ακτιβιστής ασχολείται με τα εγκλήματα και της αδικίες εις βάρος του λαού μας καθημερινά; Κανένα!Εμείς όμως τους δώσαμε το δικαίωμα! Σέβομαι και αγαπώ τον κόσμο της υπαίθρου της επαρχίας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ! Είμαι δίπλα σας!»

Το σχόλιο του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ ανέβηκε στο twitter από τον Λεόντιο Φιλοθέου με αναφορά στον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου που απάντησε, «Απαράδεκτη ανάρτηση. Δεν σηκώνει καμιά μα καμιά δικαιολογία. Οφείλει και να την αποσύρει αλλά και δημόσια να απολογηθεί».

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X