ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήριξη Αβέρωφ σε Νουρή για διαχείριση μεταναστευτικού

Ο Υπ. Εσωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Ανακοινώσεις

Την πλήρη στήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, σε σημερινή του συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή.

Ο κ. Νεοφύτου ενημερώθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών τόσο για τις ενέργειες για ανακοπή των παράνομων διελεύσεων από την Πράσινη Γραμμή όσο και για τη σύσταση Γραφείου Επιστροφών στη Διοίκηση του Υπουργείου, με στόχο τη μεγιστοποίηση των επιστροφών.

Πρόσθετα, ο κ. Νουρής ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για την αναγκαιότητα η Κύπρος να συνάψει άμεσα συμφωνίες επανεισδοχής με τρίτες χώρες, με τον ίδιο να ενημερώνει για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για το ενδιαφέρον του, αλλά και για τη διαχρονική στήριξη του στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου εθνικού ζητήματος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X