ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Ρώμη αναχωρεί αύριο η Χαραμπίδου για τη διαφθορά

Θα συμμετάσχει σε Συνέδριο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη

Αναχωρεί αύριο για τη Ρώμη η βουλευτής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όπου θα συμμετάσχει σε Συνέδριο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OAΣE), με θέμα «Ανάπτυξη στρατηγικών κατά της διαφθοράς για την ψηφιακή εποχή - Πρόσφατες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές στην περιοχή του ΟΑΣΕ».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2018.

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΑΣΕ, Thomas Greminger και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, George Tsereteli.

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας και Προεδρεύων του ΟΑΣΕ, Εnzo Moavero Milanesi, θα είναι κύριος ομιλητής.
Επιμέρους θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο είναι, μεταξύ άλλων, η επιμέτρηση της διαφθοράς και η αξιολόγηση του αντικτύπου της στην οικονομική ανάπτυξη και το κράτος δικαίου, η λειτουργία θεσμών για την καταπολέμησή της και σχετικές στρατηγικές, καθώς και η διασύνδεση της διαφθοράς με το οργανωμένο έγκλημα.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου, η κ. Χαραλαμπίδου και αξιωματούχοι της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, θα έχουν συνάντηση με την Paola Severino, Ειδική Αντιπρόσωπο του Προεδρεύοντος του ΟΑΣΕ, για θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X