ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Μαυρογίαννη

Όσα σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνών κόμματος

24news team

Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2023 εξήγγειλε την Τρίτη (14/6) και επίσημα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος ως γνωστόν, θα στηριχθεί από το ΑΚΕΛ.

Λίγο αργότερα, ο ΔΗΣΥ αντέδρασε μέσω δήλωσης του Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πρόσφατα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν ο διαπραγματευτής για το Κυπριακό, της Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

 

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για την εξαγγελία Ανδρέα Μαυρογιάννη

Είναι σεβαστό το δικαίωμα του κ. Μαυρογιάννη να εκδηλώνει την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές. Σε αντίθεση όμως με τον ισχυρισμό του, σημειώνουμε την πλήρη έλλειψη ανεξαρτησίας, αφού η σημερινή εξαγγελία είναι πλήρως εξαρτώμενη από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ.

Σημειώνουμε ακόμη τις μέχρι σήμερα θέσεις του κ. Μαυρογιάννη στο Κυπριακό, που δεν διαφοροποιούνται από αυτές του Προέδρου Αναστασιάδη ούτε στο ελάχιστο αλλά που έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με το αφήγημα του ΑΚΕΛ.

Απορούμε, πως μπορούν να εμφανίζονται ως φορείς αλλαγής, προοδευτικής ή και μη, άνθρωποι που δεν διαφώνησαν ή δεν διαφοροποιήθηκαν ποτέ και πουθενά.

Εμείς συνεχίζουμε. Ξεδιπλώνουμε το σχέδιο της παράταξής μας και το πρόγραμμά του υποψηφίου μας. Ξέρουμε πως με δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και μπροστάρη τον Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούμε να βλέπουμε τα επόμενα χρόνια με σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση