ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προϋπολογισμός 2019: Τα καρφιά για τους «εξ αριστερών συνάδελφους» και η ολική καταστροφή

«Δεν υπάρχει κάποιο δέντρο που παράγει χρήματα για να τα δίνουμε» είπε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ

Η συνταγή του «δίνω χωρίς να έχω» οδήγησε στην ολική οικονομική καταστροφή γι΄ αυτό όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουμε επιτέλους τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος «ούτως ώστε να καταφέρουμε να βοηθήσουμε στην παραγωγή μεγαλύτερου ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, να μειώσουμε περαιτέρω την ανεργία και τα έξοδα του κράτους για να μπορέσουμε πραγματικά να κάνουμε την κοινωνική πολιτική που όλοι θέλουμε», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάποιο δέντρο που παράγει χρήματα για να τα δίνουμε».


«Χείμαρρος» ο Άντρος - Οι φίλοι, οι κουμπάροι και οι συμμαθητές του ΥΠΟΙΚ


Σε ομιλία του στη Βουλή για τον Κρατικό προϋπολογισμό, ο κ. Κυπριανού, είπε, μεταξύ άλλων, ότι «όσο περισσότερο δραστηριοποιείται ο ιδιωτικός τομέας τόσο περισσότερα είναι τα έσοδα του κράτους και τόσο μεγαλύτερες μπορεί να είναι δυνητικά οι κοινωνικές παροχές. Δεν υπάρχει άλλη συνταγή. Η συνταγή που εφάρμοσαν οι αγαπητοί εξ αριστερών συνάδελφοι του ‘δίνω χωρίς να έχω’, του ‘δίνω δανειζόμενος ή υποσχόμενος’, οδήγησαν στην ολική οικονομική καταστροφή».

Αναφερόμενος στο θέμα με τα ψηλά ενοίκια, ο κ. Κυπριανού είπε ότι «σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα» και πως «θα πρέπει να επιλέξουμε πολεοδομικές αλλαγές που πραγματικά θα αυξήσουν τη δυνατότητα στέγασης», ενώ διερωτήθηκε «τί σχέση έχει η ανάγκη στέγασης του πληθυσμού με τα επενδυτικά σχέδια τα οποία υπάρχουν και τα ψηλά κτήρια στον παραλιακό της Λεμεσού ή αλλού. Εκείνα έχουν βοηθήσει την οικονομία και συνεχίζουν να την βοηθούν γιατί ακριβώς φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν έσοδα στο κράτος, δουλεύουν οι επιχειρήσεις, μειώνονται οι άνεργοι κλ.π».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X