ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πράσινο φως για τη Στέλλα Κυριακίδου

Η τελική έγκριση των επιτρόπων θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου

Πράσινο φως πήρε από την επιτροπή περιβάλλοντος η ορισθείσα επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου με τις ψήφους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τους Σοσιαλδημοκράτες και RENEU ( η νέα ευρωπαϊκή ομάδα του Μακρόν). Η επιτροπή θα στείλει την πρότασή της στη διάσκεψη των προέδρων του ευρωκοινοβουλίου. Η τελική έγκριση των επιτρόπων θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα ισχύσει αν όλα πάνε καλά με τις ακροάσεις

Προηγούμενη ενημέρωση

Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις από την ακρόαση της ορισθείσας επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές από την επιτροπή Περιβάλλοντος του δημόσιας υγείας και ασφάλειας τροφίμων (ENVI) του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου η ακρόαση της Στέλλας Κυριακιδου πήγε αρκετά καλά.

Μιλώντας με το πέρας της ακρόασης ο αντιπρόεδρος της ENVI Seb Dance κατέγραψε πειστική επίδοση, έδειξε επαγγελματισμό και αφοσίωση στον σκοπό. Υπογράμμισε πως κάποιες από τις απαντήσεις δεν ήταν αρκετά κατατοπιστικές σε θέματα που αφορούσαν τους ενδοκρινικούς καταρράκτες σημείωσε πως κάποια πράγματα είναι δύσκολα ωστόσο κάποιες από τις ερωτήσεις ήταν δύσκολο να απαντηθούν από κάποιον νεοεισερχόμενο.

Πηγή: Η Καθημερινή / Της Μαρίνας Οικονομίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X