ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πενθεί το ΔΗΚΟ τον θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και αναρτήσεις από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής

Έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, επί δεκαετίες στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και δραστήριος εκπρόσωπος του Τύπου, μέσω της «Ελευθεροτυπίας». Στο άκουσμα του θανάτου του, τα κόμματα, με πρώτο το ΔΗΚΟ, και η Κυβέρνηση, εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

ΔΗΚΟ

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου
Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη, τα μέλη και το προσωπικό του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, στελέχους του Δημοκρατικού Κόμματος για δεκαετίες.
Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δράση του από το κυπριακό, δημοκρατικό φοιτητικό στην Αθήνα.
Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, από την ίδρυση του, το οποίο υπηρέτησε από πολλές, καίριες θέσεις.
Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, Γραμματέας Τύπου και Διαφώτισης και Γενικός Διευθυντής του κόμματος.
Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε επίσης τη δημοσιογραφία, ως Αρχισυντάκτης και στυλοβάτης για πολλά χρόνια, της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένειά του.

ΔΗΣΥ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του στελέχους του ΔΗΚΟ Αντρέα Κωνσταντίνου.

Ο Αντρέας Κωνσταντίνου υπήρξε δραστήριο στέλεχος του φοιτητικού κινήματος, με αγώνες σε Κύπρο και Ελλάδα, δραστηριοποιήθηκε με εντιμότητα στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από τις τάξεις του ΔΗΚΟ και υπηρέτησε επί πολλά συναπτά έτη τη δημοσιογραφία με ήθος και ακεραιότητα.

Συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένειά του.

Βαθιά θλίψη από την Κυβέρνηση

Τη βαθιά λύπη της κυβέρνηση, για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, δραστήριου πολιτικού στελέχους και σημαντικού μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Προδρόμου αναφέρει πως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε ιδιαίτερη συμβολή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση, είτε ως διευθυντής καθημερινής εφημερίδας, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης απευθύνω εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, καθώς και στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε διαχρονικά από διάφορες υπεύθυνες θέσεις», αναφέρει.

«Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε!»

Την συγκίνησή του για τον χαμό του Ανδρέα Κωνσταντίνου εξέφρασε και ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, νυν Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Κάρογιαν, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι διδάχθηκε πολλά από τον αποβιώσαντα:

«...ήρθε η στιγμή να αναπαυθεί»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τζίβας, παλιός συνεργάτης με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, θυμήθηκε την τελευταία τους συνάντηση στην οδό Λήδρας στην Λευκωσία και αναφέρθηκε στην μεγάλη μάχη που είχε δώσει πριν φύγει από την ζωή και τελικά αναπαυθεί:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X