ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ξεκίνησε στις 09:15

Ολοκληρώθηκε στις 11.10 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, που συνήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η συνεδρία είχε ξεκινήσει στις 9.15. Κατά τη διάρκειά της, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επρόκειτο να ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού για τα όσα συζήτησε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, κατά την άτυπη συνάντησή τους την περασμένη Τρίτη, σε σχέση με τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, καθώς και για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Στη συνεδρία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο διαπραγματευτής, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, και ο Υφυπουργός παρά των Προέδρω, Βασίλης Πάλμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X