ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλοι στο πλευρό του Άντρου - Ευχές στο twitter

«Περαστικά και καλή δύναμη»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνουν, μέσω twitter, στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, `Αντρο Κυπριανού, ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, και αρχηγοί των κομμάτων.

"Εύχομαι στον φίλο Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Αντρο Κυπριανού, ο οποίος αποχώρησε από την Ολομέλεια επειδή αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, περαστικά και ταχεία ανάρρωση", σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Συλλούρης.


"Αγαπητέ @GenSecAKEL τις πιο θερμές μας ευχές. Σε περιμένουμε στην ολομέλεια. Σιδερένιος", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.


"Εύχομαι στον @GenSecAKEL φίλο Άντρο Κυπριανού περαστικά και καλή δύναμη", σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.


Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος έγραψε στο twitter: "Θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση φίλε @GenSecAKEL Άντρο Κυπριανού. Η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου".


"Εύχομαι στον φίλο Άντρο Κυπριανού @GenSecAKEL περαστικά. Γερός και σιδερένιος για να επιστρέψει σύντομα στα έδρανα της Βουλής", ανέφερε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση