ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Τούρκοι ζορίζουν την ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Δένεια

Συνιστά ψυχραιμία ο Προδρόμου

Η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις στη Δένεια, και συνέστησε ψυχραιμία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο και κληθείς να σχολιάσει τις ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στη Δένεια, ο Εκπρόσωπος είπε ότι, «δυστυχώς, συνεχίζονται αυτές οι προκλητικές ενέργειες από την τουρκική πλευρά και από τον κατοχικό στρατό στη νεκρή ζώνη».


Δένεια - «Όταν σε κλέβουν δεν μπορείς να σκύβεις το κεφάλι»


«Η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά αυτές τις εξελίξεις και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση είναι σε διαρκή συνεννόηση με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ «η οποία πρέπει να ομολογήσουμε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες από τη συμπεριφορά των κατοχικών «αρχών»».

Χρειάζεται, παρά την κατάφωρη προκλητικότητα που επιδεικνύεται, να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να αποφεύγουμε τις παγίδες που υπάρχουν μερικές φορές και οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί να ξέρουν ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί και μεριμνά αυτή τη στιγμή, ανέφερε ο κ. Προδρόμου.

Ερωτηθείς αν οι προκλήσεις γίνονται εντός της νεκρής ζώνης, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «οι δικές μας πληροφορίες είναι ότι αφορά τη νεκρή ζώνη». «Χρειάζεται προσοχή, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις επί τόπου στις διάφορες περιοχές. Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση και προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο για να λυθεί και αυτή η τεχνητή κρίση» κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X