ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Υπ. Υγείας απαντά στις δηλώσεις του ΠΙΣ

«Το τι πραγματικά έγινε είναι στην κρίση του καθενός»

Παραλαμβάνοντας το έγγραφο από άτομο που ενεργούσε εκ μέρους γιατρών στην ηγεσία του ΠΙΣ, «ως όφειλα καθηκόντως το προώθησα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ, το οποίο σε συνεδρία του πριν από δύο βδομάδες το εξέτασε και ετοίμασε αντιπρόταση, η οποία μου απεστάλη και την προώθησα την αμέσως επόμενη μέρα της συνεδρίας του ΔΣ του ΟΑΥ στους ενδιαφερόμενους μέσω του διαμεσολαβητή», αναφέρει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε σημερινή γραπτή του δήλωση.

«Είναι λυπηρό ότι ακόμα και σήμερα παρακολουθούμε εκπροσώπους της ηγεσίας του ΠΙΣ να προβαίνουν σε δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι εγγράφου με προτάσεις του ΠΙΣ», προσθέτει.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι δεν θα σχολιάσει τις αντιφάσεις και τις διάφορες παραλλαγές στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ, σημειώνοντας ότι οι αντιφάσεις στις δηλώσεις των διαφόρων εκπροσώπων του ΠΙΣ «επιβεβαιώνουν εκείνο που εξ αρχής είχα αναφέρει για την ύπαρξη πρωτοβουλίας για ετοιμασία εγγράφου από μεσολαβητή που ενεργούσε εκ μέρους μερίδας της ηγεσίας του Συλλόγου».

«Το τι πραγματικά έγινε είναι στην κρίση του καθενός. Προσωπικά, δεν θα δώσω περαιτέρω συνέχεια σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Πέραν της παρούσας δήλωσης, δεν θα προβώ σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια τοποθέτηση, σεβόμενος τον ιατρικό κόσμο που έχει πιστέψει και στηρίζει το εγχείρημα», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X